Ariana Grande és una talentosa artista que hem pogut veure des de fa anys. La vam conèixer d'una forma similar a la polèmica Miley Cyrus, qui era una "nena Disney", tenia el protagonisme absolut en la sèrie Hannah Montana, mantenia aquesta imatge pura i innocent, però quan Miley Cyrus es va desvincular completament de l'empresa, vam veure una artista completament diferent, rebel, polèmica i que definitivament no va deixar indiferent a ningú. Amb Ariana Grande no va ser tan dràstic el salt, però sí la coneixíem pel seu treball en sèries de Nickelodeon, com Victorious o Sam & Kat, on interpretava a Kat, una noia despistada i ingènua que es va guanyar el cor dels televidents, temps després vam veure Ariana Grande saltant a la fama musical, convertint-se en una artista de categoria mundial.

Es coneix Ariana Grande per la seva música, però, sabien de la seva línia de perfums?

Com tota persona amb possibilitats, Ariana Grande no és només una cantant, sinó que té diferents inversions i productes que contribueixin al seu creixent patrimoni, d'una banda, l'hem vist sent la cara de diferents marques, per una altra, l'artista ha llançat les seves pròpies línies de cosmètics, com la línia R.E.M Beauty, totalment enfocada en maquillatges, o per als nassos més refinats, la seva línia de perfums.

Entre el seu interessant catàleg, hi ha un perfum llançat per Ariana Grande fa ja 5 anys, en el 2018, que es va convertir en tot un èxit de vendes i una sensació entre els seus seguidors. Es tracta de "Cloud", el qual és el més venut de tota la línia que ofereix Ariana Grande, que a més, encara que només es digui que té una fragància floral, va molt més enllà d'això, ja que la meravellosa olor que desprèn és la síntesi de diverses aromes, començant per notes de sortida de lavanda, pera i bergamota, les seves notes de cor són crema batuda, praliné, coco i orquídia de vainilla, mentre que de fons, les notes són almesc i notes afustades, deixant com a resultat una fragància captivadora i que lamentablement no està a l'accés de qualsevol persona.

Vols fer olor a Cloud? Tenim una alternativa més accessible

És comprensible la necessitat de portar un bon perfum a sobre, millora la presència i et fa fer olor molt bé, el més exigents voldran única i exclusivament utilitzar Cloud, el reeixit perfum d'Ariana Grande, però per als qui desitgin una alternativa, podríem esmentar el perfum de Bath & Body Works, anomenat In The Stars, curiosament va ser llançat el mateix any que Cloud, i conté diverses notes que s'assemblen a les del perfum d'Ariana Grande. In the Stars té notes de sortida de lavanda, pera i bergamota, igualment, les seves notes de cor són crema batuda, praliné, coco i orquídia de vainilla, mentre que les notes de fons són d'almesc i notes afustades, a primera vista, té els mateixos components que el perfum d'Ariana Grande, per la qual cosa més d'un podria optar per aquesta alternativa.