Segons alguns estudis científics, existeix la possibilitat que la majoria dels éssers humans tinguin un doble en alguna part del món. De fet, aquests estudis han determinat que aquestes persones compartirien característiques genètiques malgrat no compartir cap grau de parentiu. I encara que a la majoria de les persones els resultaria interessant conèixer a una còpia gairebé idèntica de si mateix, el cert és que per a Ariana Grande això va acabar sent un problema, ja que té una de doble que s'ha fet molt famosa a internet que recentment s'ha passat a OnlyFans, la famosa plataforma en la qual els seus subscriptors paguen una quantitat mensual per accedir a contingut per a adults, i això no li ha fet res de gràcies a la intèrpret de '7 Rings'.

Es tracta de Paige Niemann, una jove que s'ha fet mundialment coneguda per la seva gran semblança amb la cantant nord-americana, per la qual cosa s'ha convertit en tota una celebritat en TikTok, Instagram i ara, OnlyFans. El drama entre Ariana Grande i Paige Niemann va començar el 2019, quan la jove va decidir publicar uns vídeos en el seu compte de TikTok, fent-se passar per Ariana i utilitzant un àudio de l'artista mentre interpretava el seu personatge de 'Cat Valentine' en la sèrie 'Victorious' i a 'Sam & Cat', emeses per Nickelodeon. Davant de la viralització d'aquest vídeo, Ariana Grande va assenyalar el següent: "Em pregunto per què la veu/el diàleg de Cat. Estic segura que ella és la més dolça, dolça i afectuosa de veritat! Però definitivament és estrany veure la gent barrejar els dos mons".

@paigeniemann trying the ariana jaw trend XD #fyp #foryou #foryoupage #arianagrande #lipsync ♬ original sound - ariana content :)

Tanmateix, Niemann va decidir continuar utilitzant la seva semblança amb Ariana Grande al seu favor, augmentant ràpidament la quantitat dels seus seguidors a totes les plataformes en continuar publicant contingut relacionat amb la cantant. Això va causar una gran molèstia a 'Ari', com afectuosament l'anomenen els seus fans, així que va decidir comentar que Niemann estava "degradant tot el seu valor".

Els fans d'Ariana Grande arremeten contra el seu doble, la titllen d'irrespectuosa'

Ara, Paige ha causat un veritable enrenou en compartir que va començar a publicar contingut per a adults, mentre recrea a la perfecció el look d'Ariana Grande. En el títol d'aquest nou perfil, que està ancorat en el seu compte d'Instagram, la jove va publicar: "contingut exclusiu que normalment no veuries de mi".

A les fotos que promocionen el perfil de OnlyFans, es pot veure a la doble d'Ariana utilitzant un vestit de llenceria i alguns vestidors, pujats de to, que s'assemblen als looks més icònics de la intèrpret de 'Thank U, Next', mentre utilitza una gran quantitat de maquillatge per accentuar una mica més els trets que té en comú amb la intèrpret. A causa d'això, Niemann ha començat a rebre una gran quantitat de crítiques per part dels fans d'Ariana: "Paige Niemann començant un cosplay d'OF com Ariana Grande és una de les coses més irrespectuoses que he vist en la meva vida. Segons la meva opinió, això és anar massa lluny i és repugnant, estrany i irrespectuós", va ser un dels comentaris més destacats.