Molts no ho saben, però Miley Cyrus va ser part d'un dels lliuraments més populars i volguts de l'univers de Marvel. Es tracta ni més ni menys que de 'Guardianes de la Galaxia Vol. 2'. Però el realment sorprenent per als fans de la trilogia no és això, sinó que s'esperava la seva aparició en la tercera i última part de la cinta, fet que al final no va succeir. Alguns van arribar a qüestionar-se si això va passar per culpa de Liam Hemsworth, la seva exparella, germà de Chris Hemsworth, que interpreta Thor en el MCU.

D'acord amb el lloc web de Spoiler, el director de la pel·lícula, James Gunn, va utilitzar les seves xarxes socials per crear una dinàmica amb els seus seguidors que consistia a respondre preguntes que es tractessin de la trilogia que poguessin respondre's amb un "sí" o un "no". En aquest sentit, un seguidor va aprofitar l'oportunitat per preguntar-li si la intèrpret de Mainframe no va estar disponible per repetir el seu paper del volum 2 i si és que es tractava del mateix personatge, al que el cineasta va dir que sí a ambdues preguntes.

Quina va ser la raó per la qual Miley Cyrus no va participar en 'Guardianes de la Galaxia Vol. 3'?

Els internautes no van dubtar a preguntar-se si el responsable d'aquesta decisió era el seu exespòs, Liam Hemsworth, tanmateix, tot indica que la cantant no va tornar al seu paper de Mainframe per a 'Guardianes de la Galaxia 3' perquè la pel·lícula s'hauria gravat al mateix temps en què ella estava treballant al seu més recent àlbum discogràfic, Endless Summer Vacation, que ha resultat un complet èxit amb cançons com 'Flowers' i 'River'. Així que es pot concloure que l'actor no va tenir res a veure que l'exestrella de Disney no tornés a Marvel. Per a aquesta tercera i últim lliurament de 'Guardianes de la Galaxia', qui va interpretar Mainframe va ser l'actriu de Tara Strong, coneguda per donar vida a Miss Minutes en 'Loki'.

'Guardianes de la Galaxia 3' va resultar un èxit per a Marvel

Aquest tercer lliurament s'ha mantingut un cap de setmana més al capdavant de la taquilla nord-americana amb uns ingressos estimats de 60,5 milions de dòlars, la qual cosa suposa segons Espinoff una caiguda del 49% respecte a l'aconseguit durant els seus tres primers dies en cinemes. És la baixada menys pronunciada d'una pel·lícula de Marvel des de l'estrena de 'Black Panther' el 2018.

Es pot destacar que, només 'Doctor Strange' (49,5% de caiguda), 'Iron Man' (48,1%), 'Thor' (47,2%) i la ja esmentada 'Black Panther' (44,7%) havien tingut fins ara una baixada inferior al 50% durant el seu segon cap de setmana. A més, l'habitual últimament era superar folgadament el 60%, amb 'Quantumania' marcant fa poc la pitjor marca de tots els temps amb una tremenda caiguda que finalment es va quedar 69,9%. Per tant, a Marvel tenen motius per alegrar-se'n amb 'Guardianes de la Galaxia', ja que acumula ja uns ingressos mundials superiors als 500 milions de dòlars, mentre que 'Quantumania' es va haver de conformar amb 475 milions, d'acord amb el recollit per l'esmentat mitjà.