Angelina Jolie continua sent una de les dones més boniques del món de l'espectacle. Al llarg dels anys, l'ex de Brad Pitt ha enlluernat als seus fans amb la seva figura, una mica més definida i atlètica per a la interpretació de 'Lara Croft' a la pel·lícula de Tomb Raider (2001) i molt més estilitzada i prima per a la seva interpretació de 'Maléfica', silueta que ha aconseguit amb una dieta molt restrictiva per perdre pes.

Una de les claus principals en la dieta de la guanyadora de dos premis Oscar és seguir un estil de vida saludable, basat en el consum d'aliments orgànics. De fet, l'actriu ha confessat que ha augmentat de pes en diverses etapes de la seva vida, però va aconseguir recuperar la seva figura cuidant la seva alimentació i seguint una rutina d'entrenament. A més, va deixar els mals hàbits com el consum de begudes alcohòliques i el tabac. Tampoc no consumeix cafè, derivats lactis i sucres refinades.

Segons s'ha donat a conèixer, el primer que fa Angelina Jolie en despertar-se és ingerir una cullerada de llet de coco, ja que té propietats antibacterianes. En la seva dieta no inclou carns vermelles, ni carbohidrats, ni greixos saturats, però sí consumeix carns blanques magres, com diferents tipus de peix, pollastre i gall dindi cuits al vapor, combinats amb vegetals, també cuinats al vapor i sense sal, begudes sense sucre i llet de soja.

Cal considerar que no a totes les persones els funciona aquest tipus de dietes tan restrictives, ja que, en alguns casos, el consum moderat d'hidrats de carboni i greixos saludables pot afavorir l'augment de la massa muscular. Tanmateix, tot dependrà de les recomanacions d'un nutricionista expert, ja que tots els cossos i tots els casos són diferents i les dietes de les celebritats no poden prendre's a la lleugera, ja que l'objectiu no és baixar de pes ràpidament de forma irresponsable, sinó modificar els mals hàbits en adoptar un estil de vida molt més saludable que permeti sostenir la pèrdua de pes de forma constant i no caure en el temut efecte "rebot".

Els insectes, l'snack preferit de Angelina Jolie

No és cap secret que Angelina Jolie té uns gustos un tant extravagants per a algunes coses, però ningú no esperava que l'ex de Brad Pitt consumís insectes a tall de snacks per augmentar l'aportació proteica en el seu règim d'alimentació.

Segons les seves pròpies declaracions, aquest estrany hàbit el va aprendre del seu fill gran, Maddox, durant una de les seves visites a Cambodja, lloc de naixement del seu fill. De fet, en un programa que va filmar el 2017, l'actriu de 'Maléfica' apareixia cuinant taràntules i escorpins per després servir-los als seus fills i acompanyants d'enregistrament. A més, també va explicar que ha provat altres tipus d'insectes com formigues, cucs i grills, i que alguns d'ells tenen un sabor similar al de les patates fregides. Tanmateix, no creiem que hagi pogut convèncer moltes persones amb aquesta afirmació, per la qual cosa la seva dieta a base d'insectes només la comparteix amb un sol integrant de la seva família: Maddox.