En l'actualitat, Ana de Armas és una de les estrelles més conegudes de Hollywood. La seva polèmica participació en 'Blonde' i la seva actuació en 'El Internado' la van donar a conèixer a nivell global. La cubana ha demostrat tot el que ha lluitat per assolir l'èxit en la indústria cinematogràfica. Recentment, va ser convidada al programa de Saturday Night Live, on és costum introduir el xou amb un monòleg propi, per després deixar-se veure compartint esquetx amb Karol G. Durant l'esmentat monòleg, l'actriu va sorprendre tots començant a parlar en espanyol. "Gràcies, gràcies. He tingut un any increïble i soc molt feliç d'estar aquí presentant el programa aquesta nit". Evidentment, De Armas coneix i maneja l'anglès amb absoluta fluïdesa, i ho va demostrar en canviar ràpidament d'idioma: "Parlo anglès, però no el parlava quan vaig arribar als Estats Units (EUA), vaig néixer a Cuba", va explicar.

Ana va relatar la seva experiència al país nord-americà, passant diversos anys abans que despuntés amb 'Puñales por la espalda' i ascendís al firmament de Hollywood. El més sorprenent de tot va ser quan Ana va explicar la forma en la qual va aprendre a parlar anglès. "Vaig arribar aquí amb 26 anys i vaig aprendre anglès de la forma en què tots els que venen a aquest país ho fan: veient Friends". Sembla que De Armas té molt a agrair-li a Jennifer Aniston i a la resta de l'equip de la popular sitcom, ja que la seva versió original va resultar una gran estratègia per dominar l'idioma, encara que la mateixa intèrpret va identificar concretament a un dels seus integrants com el millor professor que va poder haver tingut.

Qui va ser el "professor d'anglès" d'Ana De Armas a 'Friends?

L'estrella del cinema va assegurar que Matthew Perry, com Chandler Bing, va funcionar com el seu 'tutor' d'anglès. "Qui hauria pensat que el millor tutor d'anglès seria Chandler Bing? Vull dir mira'm ara; podria ser millor en anglès?", ha assenyalat Ana en to de broma i provocant les rialles dels espectadors presents al plató, tal com va recollir As al seu portal web. De la mateixa manera, De Armas va aprofitar l'oportunitat per manifestar el feliç que se sent i compartir els seus nous assoliments. Va assegurar que "ha estat un any màgic. No només em van nominar al Oscar, sinó que d'aquí a tres setmanes em convertiré oficialment en ciutadana nord-americana".

"Una cosa que m'enorgulleix molt perquè, quan vaig venir a viure aquí, tothom va ser molt amable acollint-me", va assenyalar. D'altra banda, Ana va comptar una anècdota en una classe d'actuació "que definitivament va ser una estafa", i que va tenir lloc en un procés d'una audició: "Hi havia aquesta línia: 'Li demano perdó'. Però mai no havia vist ni escoltat aquesta frase, així que vaig pensar que aquest personatge estava literalment pregant. Aquest va ser un gest tan amable, i he estat molt afortunada de treballar amb tants actors meravellosos. El meu pare estava orgullós de mi i estaria orgullós de veure'm avui dempeus en aquest escenari. Em sento molt afortunada de ser aquí", va afegir Ana.