Durant gairebé tres anys, la cantant colombiana Karol G i el porto-riqueny Anuel AA van formar una de les parelles més sòlides al món del gènere urbà. Tanmateix, a començaments de 2021 van sorprendre tots els seus fans en anunciar la seva separació. La parella va prendre la decisió de prendre camins separats, i encara que van confirmar que havien acabat la seva relació en molt bons termes, el cert és que no van voler donar a conèixer els motius de la seva separació, el que va portar que els seus fans especulessin sobre possibles infidelitats per part del cantant i creessin les seves pròpies teories. Ara, després d'haver superat la dolorosa etapa de dol després d'una ruptura amorosa, Karol G s'ha sincerat i ha revelat com es va sentir després d'haver deixat enrere el seu romanç amb Anuel AA.

Recentment, la intèrpret de 'TQG' va concedir una entrevista a 'El País' en la qual va revelar com de difícil que va ser per a ella tirar endavant després de la seva ruptura amb el porto-riqueny. L'artista colombiana va confessar que va quedar completament destruïda emocionalment, però va prendre la decisió d'enfocar-se en la seva carrera per superar el dolor i convertir-se en un exemple de superació per a aquelles persones que estiguessin vivint un procés similar al d'ella.

Enmig de la promoció del seu més recent àlbum, 'Mañana será bonito', Karol G va revelar que va passar per un període de gran foscor i tristesa durant la creació d'aquest disc, així que moltes de les seves cançons revelen tots els processos introspectius que estava vivint en aquell moment. "La ruptura em va fer adonar-me que per dins estava completament desestabilitzada i del meu nivell de dependència", va dir. "En acabar-se la relació, vaig sentir que ja no podia fer res i vaig ser un munt de temps devaluant-me. Creia que totes les coses que m'estaven passant en la meva carrera no me les mereixia", afegeix.

Karol G va perdre el rumb després de la seva ruptura amb Anuel AA

En aquell moment, tot el seu discurs d'apoderament femení es va ensorrar, ja que no tenia confiança en si mateix i no tenia la capacitat de valorar els seus assoliments i el seu èxit en la indústria de la música. Karol G va revelar que els primers mesos van ser realment horribles, "el meu anterior àlbum, KG0516, estava tenint un èxit increïble i jo no ho volia celebrar. Ja no m'agradava el que feia, no m'agradava el que veia físicament. Era vulnerable i els atacs cibernètics de la gent es tornaven més durs", va confessar.

"Tot m'afectava massa. Vaig arribar a un punt on no volia res. Un amor et pot fer sentir la persona més feliç del món, però un desamor seriosament et pot destruir la vida. Si un no té la força interna suficient, un desamor et pot confondre a tal punt que se t'enfonsi la carrera, la personalitat, l'autoestima", va revelar. "A mi em va passar això. Per això per a mi significa tot que altres persones puguin guarir amb les meves cançons", va agregar. Ara, Karol G va passar de ser aquella dona que no podia contenir les llàgrimes en cantar 'Ocean' durant un concert en viu en viu, a ser una artista inspiradora que somriu en saber que els seus dies foscos han quedat enrere.