Amber Heard torna als jutjats, revivint el dramàtic judici que va protagonitzar al costat del seu exmarit, Johnny Depp, a mitjans d'aquest any. En aquesta ocasió, l'actriu d''Aquaman' ha decidit contrademandar la seva companyia d'assegurances, ja que, segons l'actriu, no han complert el pactat prèviament al judici.

D'acord amb el jurat, tant Amber Heard com Johnny Depp van ser trobats culpable en el judici per difamació, encara que si bé és cert que l'actor de 'Pirates del Carib' va ser considerat amb menys culpabilitat que Heard, ja que va ser el seu advocat, Adam Waldman, qui va escriure els supòsits tweets difamatoris contra Heard i no el mateix actor. Per aquesta raó, l'actriu va ser condemnada a pagar-la una milionària indemnització a Johnny Depp, encara que ell també va ser condemnat a pagar una xifra menor. Aquesta aparent victòria de Depp en el judici s'ha convertit en l'excusa perfecta perquè la companyia d'assegurances d'Amber Heard es negui a pagar el que havien pactat en un acord firmat abans del judici, segons va informar el portal de notícies 'TMZ'.

D'acord amb l'esmentat mitjà, Amber Heard ha iniciat una batalla legal contra l'empresa 'New York Marine and General Insurance Co.' per exigir-li que es realitzi el pagament de la pòlissa per responsabilitat civil que havia contractat per tenir una defensa en la demanda per difamació contra el seu exmarit, pòlissa que ascendeix a un milió de dòlars. De fet, l'actriu ha al·legat que aquest pagament "ha de cobrir tant el judici com el veredicte", així que la xifra seria molt més gran. No obstant això, la companyia asseguradora s'ha emparat amb la llei de l'Estat de Califòrnia, i ha explicat que no ha de cobrir cap pagament.

L'empresa d'assegurances va argumentar que, com el jurat havia declarat culpable Amber després d'haver trobat proves que l'actriu "va actuar erròniament en cometre deliberadament difamacions contra Johnny Depp", no estan en l'obligació legal de pagar-li res a Heard. Per la seva part, l'equip legal d'Amber intentarà demostrar que la companyia està incomplint l'acord firmat, ja que 'New York Marine' s'havia compromès a pagar els costos de la seva defensa i del judici de manera incondicional i sense importar el veredicte, per la qual cosa els estaria demandant per incompliment de contracte, ja que estàs especificacions van quedar registrades en un document escrit.

Amber Heard intenta recuperar més d'1 milió de dòlars amb un nou judici

No és cap secret que les finances d'Amber Heard han decaigut significativament després d'haver-se donat a conèixer el veredicte del judici contra Johnny Depp el mes de juny passat. L'actriu va ser condemnada a pagar més de 10 milions d'euros al seu exmarit per danys i perjudicis, per la qual cosa ha hagut de vendre la seva casa a Califòrnia per mudar-se a un poble de Mallorca mentre es defineix què passarà amb la seva carrera com a actriu. Per aquesta raó, Amber estaria buscant una altra sortida econòmica, encara que això impliqui haver d'involucrar-se en una nova batalla legal.