Després d'haver perdut una gran quantitat de diners en ser acomiadat de 'Piratas del Caribe' i de la pel·lícula 'Animales Fantásticos: los secretos de Dumbledore', Johnny Depp ha aconseguit conservar gran part de la seva fortuna, valorada en poc més de 150 milions de dòlars. A aquesta suma cal afegir-li el valor de les seves propietats, incloent una vil·la francesa que compta amb el seu propi restaurant de luxe, un lloc de somni que somiaràs visitar.

Aquesta vil·la està ubicada a la Provença Francesa, a menys de 30 km de Saint-Tropez, entre Marsella i Mònaco. Aquest poble va ser fundat al segle XIX, i ha estat propietat de Depp des de 2001. Actualment, el poble sencer està valorat en 55.5 milions de dòlars, incloent els 121.000 metres quadrats de terrenys i totes les propietats que estan en ell, entre les quals destaca la casa principal de l'actor, quatre cabanes per a convidats i el seu bonic restaurant de luxe, sumant un total de 15 habitacions i 14 banys.

El restaurant d'estil bistró, nomenat per Deep com 'Café Marceline', està adornat amb un aire molt de pirata, fent al·lusió al seu personatge de 'Jack Sparrow' en 'Piratas del Caribe'. Compta amb una barra i una zona de bar amb prou espai per allotjar 5 persones, mentre que a la taula principal del restaurant es poden asseure entre 8 a 10 comensals. Està decorat amb un estil rústic, característic del segle XIX. A més, les cortines del lloc emulen les faldilles d'unes damisel·les... potser hi ha una cosa que s'assembli més a Johnny Depp que un restaurant amb temàtica de pirata?

Al voltant del restaurant es troba la plaça principal de la vil·la i l'església, dos llocs que cal visitar abans o després d'anar a sopar a 'Café Marceline', ja que és el complement perfecte per a una vetllada inoblidable. Aquest lloc també compta amb un gimnàs totalment equipat, un parc per patinar, un celler de vins, dues piscines i un estudi d'art. A més, aquest poblat és tan històric que es poden aconseguir vinyes, oliveres i roures de fins a 300 anys d'antiguitat.

França: el país preferit de Johnny Depp

Després d'haver mantingut una llarga relació amb la cantant francesa Vanessa Paradis, l'actor va quedar totalment encantat amb França. De fet, en una entrevista fa alguns anys, Depp va indicar que "França m'ha donat tot. Una bonica família i un equilibri que trobava a faltar immensament". Sobre la seva vil·la francesa i el seu restaurant de luxe, va assenyalar el següent: "Saps el que faig allà? Absolutament res! De vegades no surto de la propietat durant tres mesos. Quan em desperto, em vaig al jardí, veig si les verdures han crescut bé, si algunes flors comencen a florir (...) Mai no sona el telèfon. Els nens són l'únic tema de conversa, tot gira entorn d'ells. Els traurem a passejar? Mengem amb ells a casa o anem de pícnic? Aquests són els problemes que se'ns plantegen", tot això abans d'iniciar la seva caòtica relació amb Amber Heard.