Després del mediàtic judici que va acabar perdent Amber Heard davant de Johnny Depp, ara l'actriu ha iniciat una sèrie d'entrevistes amb els pagaments de les quals espera pagar 10 milions 350 mil dòlars, que és la suma de la contrademanda guanyada pel seu exespòs. Recentment l'advocada de l'actriu va donar a conèixer que la seva clienta no tenia els 10 milions de dòlars a pagar, per la qual cosa s'estima que l'artista ara ha començat a cedir entrevistes milionàries que li permetin cancel·lar el deute.

Durant el judici es va dictaminar que la protagonista de 'Aquaman' havia de pagar 15 milions de dòlars per difamar a Depp, en un article publicat a 'The Washington Post'. Encara que després la jutgessa Penney Azcarate va reduir la suma a 10 milions 350 mil dòlars. L'equip legal de l'actor va deixar entreveure que l'intèrpret del 'Capità Jack Sparrow' podria perdonar-li el deute a l'actriu, ja que l'actor només volia netejar el seu nom i reprendre la seva vida.

Johnny Depp / Flickr
Johnny Depp

A pocs dies d'haver acabat el judici l'actriu va oferir la seva primera entrevista a la cadena nord-americana NBC, on va assegurar que havia estat una víctima, però que no culpava ni el jutge ni els jurats. "No els culpo. De fet, ho entenc", va comentar. "Ell és una persona molt estimada i la gent sent que el coneix. És un actor fantàstic", va agregar. "Com no anaven a arribar a aquesta conclusió! Van estar asseguts durant més de tres setmanes escoltant, sense parar, testimonis incessants d'empleats pagats", que la van fer quedar com "una persona de poca credibilitat", va asseverar.

L'actriu va dir que no li "importa el que pensin de mi o els judicis que vulguin fer sobre la qual cosa va passar en la intimitat de la meva pròpia casa, en el meu matrimoni, a porta tancada. No assumeixo que la persona mitjana hagi de saber aquestes coses (...) Però fins i tot si algú està segur que em mereixo tot aquest odi i insults, fins i tot si creu que estic mentint, encara així no podria mirar-me als ulls i dir-me que considera que a les xarxes socials hi ha hagut una representació justa. No pots dir-me que creus que això ha estat just", va refutar Amber Heard en l'entrevista que encara no ha estat transmesa completa, i que pot ser la primera d'algunes que li generin guanys econòmics a l'artistes sobre qui es va especular que podria declarar-se en fallida.

En realitat Amber Heard no haurà d'abonar aquests 10 milions de dòlars en la seva totalitat, ja que el jurat també va concloure que Depp ha d'indemnitzar la seva exesposa amb 2 milions de dòlars per un comentari del seu anterior advocat que també es va considerar difamatori cap a Heard. L'advocada de l'actriu, Elaine Charlson Bredhoft, va avançar que presentarien una sèrie de proves que no van ser admeses en aquest procés i que si van formar parteix del judici similar que es va celebrar a Londres, on Depp va perdre un altre cas de difamació contra el diari 'The Sun' per un article que qualificava l'actor de "maltractador de dones", així que sembla que vindrà una "segona temporada" de l'enfrontament legal entre Depp i Heard.