Fa una setmana, es va conèixer la resolució final del judici per difamació de l'actor Johnny Depp en contra de la seva exesposa, Amber Heard, i tot i que encara no se sap què passarà amb ells, la realitat és que un nou judici mediàtic és pròxim a realitzar-se. En aquesta ocasió, els protagonistes d'aquesta nova batalla judicial seran ni més ni menys que Brad Pitt i Angelina Jolie, que han protagonitzat un dels divorcis més polèmics de Hollywood. Encara que fa diversos anys que la parella d'actors discuteix als jutjats alguns aspectes del seu divorci, l'actor de 'Érase una vez en Hollywood' va decidir demandar-la per un motiu que molt pocs coneixien fins al moment.

En els últims anys, Brad Pitt i Angelina Jolie s'han disputat la custòdia dels seus fills i la modalitat de règim de visites que hauria de tenir l'actor per recuperar el contacte amb els seus fills. Tanmateix, l'últim argument judicial que està presentant l'acte de 'El club de la pelea' ha estat amb referència a les vinyes que havien adquirit en conjunt. Segons va informar People en la seva edició web, Brad Pitt estaria acusant Angelina Jolie de danyar intencionalment la reputació de la companyia de vins de l'actor que ell havia construït en el Chateau Miraval, situat al sud de França, propietat que la parella va comprar el 2008.

Brad Pitt i Angelina Jolie instagram
Brad Pitt i Angelina Jolie

D'acord amb els documents legals presentats davant del Tribunal Superior del Comtat de Los Angeles, el passat 3 de juny, l'actor està demandant Angelina Jolie per "violar intencionalment els seus drets contractuals" després que l'actriu vengués la part que li corresponia de les vinyes al multimilionari rus, Yuri Shefler. A més, l'actor afirma que la seva exdona "va provar de causar-li mal" en vendre la seva part de les vinyes, ja que ella no va participar en el creixement de l'empresa de vins.

Als documents de la demanda, la defensa de Pitt afirma que el magnat rus està "entossudit a prendre el control de Miraval", ja que ell ha intentat aconseguir "informació confidencial i patentada en benefici de la seva empresa competidora". A més, han acusat Shefler de tenir "tàctiques comercials despietades i associacions professionals dubtoses", la qual cosa posaria en "risc la reputació de la marca que Pitt va construir amb tanta cura". En la demanda també es pot llegir que "Jolie ha provat d'obligar a Pitt a associar-se amb un estrany i, pitjor encara, un estrany amb associacions i intencions verinoses". La intenció de l'actor és aconseguir que s'anul·li la venda realitzada per Jolie i també aconseguir una compensació per danys i perjudicis. La suma que l'actriu de 'Maléfica' li hauria de pagar al seu exmarit en cas de perdre la demanda serà determinada en un judici amb jurat.

Segons el portal 'Vanitatis', "Pitt demanda a Jolie per incompliment d'un contracte implícit de fet, incompliment del pacte explícit de bona fe i tracte just, abús de drets en virtut de l'article 6-1 del Codi Civil de Luxemburg i interferència il·lícita en les relacions contractuals i comercials".