Després d'unes intenses jornades de testimonis i deliberacions, Amber Heard es va beure l'enteniment contra el seu exmarit, l'actor Johnny Depp. Malgrat que la demanda va ser per 50 milions de dòlars, el jurat va determinar que l'actriu haurà de fer una compensació econòmica a l'actor de 8.350.000 dòlars. Tanmateix, la seva advocada, Elaine Bredehoft va afirmar que l'actriu no té prou diners per pagar aquesta quantitat i que apel·laran la sentència.

Diversos mitjans especialitzats han informat que el patrimoni d'Amber és de 12 milions de dòlars i de declarar-se en fallida o perdre l'apel·lació, podran embargar els seus béns, incloent el salari que li pagarien pels seus pròxims projectes professionals, fins a cobrir amb la totalitat del deute. Malgrat que el futur no és gaire prometedor per a Amber Heard, el cert és que encara té sota la màniga tres pel·lícules que serien pròximes a estrenar-se, sent el seu únic suport econòmic a la data, ja que encara es desconeix què passarà amb el seu contracte amb L'oréal.

amber heard
Amber Heard

La primera d'aquestes produccions és la polèmica 'Aquaman i el Reino Perdido', al costat de l'actor Jason Momoa. Malgrat que l'actriu va firmar un contracte per dos milions de dòlars més les regalies pels guanys en taquilla, el cert és que la seva destinació en aquesta pel·lícula continua sent incerta, ja que Walter Hamada, president de DC Comics, va assegurar que Amber Heard i Jason Momoa no tenen química dins del set de filmació i això impossibilita gravar les escenes, motiu pel qual es va reduir considerablement la seva aparició en aquesta pel·lícula i també seria la causa que hagin pres la decisió de reemplaçar-la per a nous lliuraments. De fet, diversos rumors apunten que, després d'una reunió entre els directius de Warner Bros, totes les escenes de Heard es van eliminar de la pel·lícula i per donar-li un tancament al personatge van decidir que moriria donant a llum a l'inici de la pel·lícula. No obstant això, caldrà esperar fins al març de 2023 per poder conèixer la destinació de 'Mera' en el DC Universe.

El 2023, Amber Heard també estrenarà 'In The Fire', una pel·lícula que va ser filmada a Amèrica Central, específicament a Guatemala, el mes de març passat, abans que comencés el judici per difamació. En aquest film, ambientat al segle XIX, l'actriu interpreta una psiquiatra que investiga un nen amb habilitats especials i que es creu està posseït. "Després de la mort de la seva esposa, Don Márquez (Eduardo Noriega) porta Grace Victoria Burnham, una psiquiatra nord-americana (Heard) per esbrinar què li passa al nen, interpretat per Lorenzo McGovern Zaini. El personatge d'Heard el diagnostica amb precisió i el cura mentre s'enfronta als vilatans", indica la sinopsi de la pel·lícula.

Per finalitzar, l'actriu també protagonitzarà el film 'Run Away With Me', una pel·lícula que va començar la seva preproducció el 2018, però que s'estrenarà també el 2023. Segons la sinopsi oficial la història es basa en "un nord-americà a París s'enamora d'una model i els dos s'entrellacen en l'inframon criminal de la indústria europea del modelatge".