Alba Carrillo va viure una intensa relació amb Santi Burgoa. La model es va enamorar del periodista als passadissos de Mediaset, quan aquest va despuntar a 'Cuatro al día'. Tanmateix, encara que el presentador manté una bona relació amb el seu fill petit, l'amor s'ha acabat i han decidit quedar com amics. Poc ha tardat l'ex de Feliciano López en ocupar el seu cor. Després d'oferir-se per a una nit de passió amb Nagore Robles i Sandra Barneda, ara estaria amb un altre rostre de Telecinco.

A escassos dies per acabar el 2021, ens arriba una altra gran bomba. Després del festeig entre Bigote Arrocet i Bárbara Rey, ara arriba el d'Alba Carrillo i Canales Rivera, la parella menys esperada del moment. Els tertulians de Mediaset han estat 'caçats' en ple carrer en una actitud molt afectuosa. Ha estat la revista 'Semana' qui ha tret a la llum aquesta possible relació, com una reconciliació entre Sara Carbonero i Iker Casillas amb el seu viatge inesperat a Porto.

Alba Carrillo

Alba Carrillo/ Telecinco

A les imatges es poden veure mirades còmplices, magarrufes i fins i tot uns petons molt a prop de la boca. La parella va anar a un conegut restaurant del centre de Madrid en companyia de diversos amics. No obstant això, no els van fer cas ja que estaven pendents l'un de l'altre, regalant-se mirades i carícies. De fet, la nit la van acabar junts.

Van ser amb els seus amics a ballar a una discoteca després de prendre alguna cosa. Ells dos se'n van anar junts a un hotel per acabar de passar la nit, tal com informa la publicació. Els dos van entrar per la porta agafats de la cintura i sense parar de riure.

canals rivera sense samarreta

José Antonio Canales Rivera/ Instagram

Curiosament, veiem que Canales va compartir fa cinc dies en el seu perfil una foto en la qual apareix en aquest mateix hotel, nu i tapant-se les seves parts amb una tovallola. "Miro i m'imagino, imagino i veig que tot a tots ens anirà bé", va escriure sota la instantània.

Podríem dir que ambdós han recuperat la il·lusió l'un amb l'altre, no obstant això, en el dia d'avui encara són cauts i prefereixen no confirmar ni desmentir la notícia. Ja s'han hagut d'enfrontar a les preguntes dels seus companys i no poden evitar posar-se vermells.