Des que el raper de Lleida, Pablo Hasél, ingressés a la presó per complir nou mesos de condemna per compondre cançons contra la monarquia, les protestes a Barcelona han estat una constant. Unes manifestacions, per demanar la llibertat de l'artista català, que es veuen entelades per un grup reduït de joves que es dediquen a dur a terme actes violents, robatoris, destrosses i cremes de contenidors en plena via pública.

feliciano lopez telezinco

Feliciano López, Telecinco

Una sèrie d'aldarulls que molts de famosos lamenten. Un d'ells ha estat el tennista Feliciano López, que fos marit d'Alba Carrillo, col·laboradora de Telecinco, i ara marit de la model Sandra Gago, amb qui acaba de tenir un nadó. L'esportista de Toledo, a través del seu compte de Twitter, ha publicat un sincer i emotiu missatge per solidaritzar-se amb Barcelona i tots els seus habitants, en aquests durs moments. Un curt i concís text que no ha passat desapercebut per a ningú. Doncs López ha anat un pas més enllà i ho ha escrit íntegrament en català. És el següent:

Un missatge que Feliciano, trencat pel dolor, acompanya amb l'emoticona d'un cor vermell partit per la meitat. Doncs el marit de Sandra Gago, abans de fer el salt a nivell mundial, va passar 13 anys de la seva vida a la capital catalana formant-se com a tennista. Ho va fer en el Centre d'Alt Rendiment Esportiu, a Sant Cugat. Una època de la qual López guarda molt bon record. Tant que no només va aprendre a parlar un perfecte català, tal com ha demostrat, sinó que es refereix a la capital català com "casa" seva. Entre les respostes que ha rebut, destaca la d'Àlex Corretja, amic i company seu, que li ha escrit: "GRÀCIES, Feli!". Els famosos mai deixen de sorprendre. Feliciano López amant de Catalunya i del català.