Telecinco ha estat condemnada, un altre cop, per intromissió en l'honor. En aquest cas mereix una condemna unànime perquè ho va fer amb un menor d'edat, el fill d'Alba Carrillo i Fonsi Nieto. Quan la model i presentadora de Telecinco va sortir expulsada de Supervivientes 2017 algú de Telecinco va tenir la genial idea de portar-li el nen a un camerino a les tantes de la matinada. Fonsi Nieto va denunciar Telecinco per l'ús del seu fill quan tenia 6 anys.

carlota corredera Telcinco

Carlota Corredera, Telecinco

El xou els ha sortit barat: condemna de 6 mil euros a pagar al nen. Més els ha costat haver de llegir el veredicte en tres programes: Socialité, Viva la vida i Sálvame amb Carlota Corredera, plena de tics a l'ull, errors en la lectura i dubtes mirant a càmera i llegint una sentència plena de noms de procuradors, jutges i advocats. Vídeo:

alba carrilllo fill lucas d'esquenes GTRES

Alba Carrillo i el fill Lucas, GTRES

Telecinco fa audiència però els seus realities forcen tant la màquina per un punt més de share que acaben als tribunals: per violació a Gran Hermano i per ús de menors sense el consentiment del pare a Supervivientes. Fonsi Nieto ha vençut als tribunals. Carlota Corredera té tics de nervis quan ha de complir la llei. La propera sentència que baixi a llegir-la Paolo Vasile.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat