Mentre Andrea Janeiro prefereix portar una vida allunyada del públic, la seva germana Julia sí que s'ha deixat veure en els mitjans de comunicació i, sobretot, a les xarxes socials. Des que va complir la majoria d'edat ha estat treballant per potenciar la seva carrera com a influencer. I encara que sembla una mica estancada, supera els 216K seguidors a Instagram.

Julia Janeiro ha trobat a les xarxes socials i la moda una manera de guanyar-se la vida. Des que es va revelar el seu rostre, s'ha convertit en una de les dones més demandades per les marques, i sap molt bé com treure'n partit. Ha aconseguit acumular una bona fortuna en els últims dos anys i està collint els fruits de ser qui és i venir d'on ve.

Julia Janeiro presumeix de complements de luxe a les xarxes socials

Si bussegem en el seu perfil d'Instagram, veurem que Julia comparteix principalment la seva passió per la moda. Les seves publicacions més vistes i amb més 'likes' són aquelles en les quals mostra els seus 'outfit'. Però no estem parlant de roba qualsevol, no. Julia Janeiro es passeja per les xarxes amb peces de luxe, marques a l'abast de molt pocs butxaques o aquells que es permeten un caprici de tant en tant.

Julia Janeiro bossa 1200 euros @julsjaneiro
Julia Janeiro bossa 1200 euros @julsjaneiro

Una de les seves grans obsessions són els complements, especialment les sabatilles esportives. Ja abans de complir els 18 anys, ens va ensenyar la seva impressionant col·lecció de sabates i va deixar clar que té una 'addicció' que li porta a gastar-se diversos milers d'euros en aquestes joies per als peus.

Les sabatilles esportius són el complement favorit de Juls Janeiro

Un dels seus capricis més cars són unes sabatilles de l'exclusiva marca Off White, a les quals va dedicar ni més ni menys que dues publicacions a les seves xarxes. Es tracta del model Off-Court 3.0, en blanc amb cridaners pegats de color taronja fluorescent, un model molt urbà dins del 'street style'. En el seu moment, aquestes sabatilles tenien un preu de 490 euros. Però això no és tot.

Julia Janeiro
Julia Janeiro

Julia Janeiro també posseeix les impressionants Louis Vuitton Archlight, que estan a la venda per la gens menyspreable xifra de 850 euros. Aquestes sabatilles tenen un estil avantguardista i una sola de cinc centímetres que la fa lluir més alta. A més, compten amb una llengüeta extragran amb un tall baix al voltant del turmell que li aporta un toc delicat i femení.

Julia Janeiro1
Julia Janeiro