Molt s'ha parlat durant aquests últims anys de l'estat de salut de Julio Iglesias, allunyat dels focus a Miami. El cantant ha estat, és i serà per sempre una de les estrelles del món de la música. Durant la seva llarga trajectòria ha atresorat una important suma de diners. Tanmateix, l'artista s'ha vist esquitxat pels Pandora Papers, la nova investigació periodística del Consorci Internacional de Periodistes d'Investigació (ICIJ) en la que han col·laborat laSexta i El País, on revelen l'existència de societats en paradisos fiscals de polítics, milionaris, esportistes i artistes de més de 90 països.

Julio Iglesias apareix vinculat a una estructura d'una vintena d'empreses offshore a les Illes Verges Britàniques, els orígens de les quals es remunten a mitjans de la dècada dels 90, amb l'objectiu d'organitzar el seu patrimoni.

Julio Iglesias EFE
Julio Iglesias EFE

Julio Iglesias ha invertit el seu patrimoni en el sector immobiliari

Segons Forbes, Julio Iglesias podria tenir alguna cosa més de 800 milions d'euros. Aquestes xifres el col·locarien com una de les 30 persones més riques d'Espanya. Consta com el director de 19 companyies offshore en un document intern del despatx d'advocats Trident Trust, de l'esmentat arxipèlag caribeny, datat a finals de 2017. En 15 d'elles, també apareix com a directiva la seva dona.

Fa més de 40 anys que Julio Iglesias està vinculat al món de la música i molts dels seus guanys les ha invertit en el sector immobiliari. A Punta Cana posseeix diverses urbanitzacions, camps de golf, hotels i fins a un aeroport internacional.

Julio Iglesias EFE
Julio Iglesias EFE

La seva mansió a Punta Cana la va comprar per 24 milions de dòlars. El 1999 va haver de reconstruir-la en la seva totalitat després de ser arrasada per un huracà. A aquesta se suma la seva luxosa casa en Indian Greek, una illa ubicada al nord de Miami, que li va costar 15,2 milions de dòlars i la seva finca 'Quatre llunes' a Ojén, Marbella.

També compta amb una illa a les Bahames d'un valor incalculable. A més de cases també compta amb una cadena de restaurants, una marca de vodka, la línia de cosmètics Cover Girl, uns cellers del vi escumós denominat cava en els que va invertir 35 milions de dòlars, i un avió privat que va adquirir també per 35 milions de dòlars.