La polèmica amb Verónica Romero encara porta cua, després que durant el cap de setmana es mostrés partidària de les tesis negacionistes de Miguel Bosé sobre la Covid-19, i fes una crida a participar de la manifestació antimascaretes al centre de Madrid. “La verdad, la luz y el amor pueden con todo”, pregonava a les xarxes socials abans de la protesta, al mateix temps que compartia un vídeo de l’autor d’Amante Bandido pel qual demanava una gran assistència. Una postura que li ha costat incomptables crítiques. Fins que finalment s’ha decidit a explicar-se públicament per a defensar-se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Veronica Romero - Vero (@veronica_romero_vero) el

manifestacio mascareta madrid efe

Madrid va acollir diumenge una manifestació antimascaretes | EFE

Però les justificacions de la Vero d’OT han provocat tanta sorpresa com les afirmacions que van donar peu a la controvèrsia. I és que en plena onada de rebrots arreu del territori espanyol, amb un total de 370.000 contagiats i gairebé 30.000 persones mortes des del febrer, la triunfita alacantina no va mesurar gens ni mica l’abast que podia tenir el seu suport als que rebutgen mesures sanitàries com l’ús de mascaretes i la distància de seguretat. A través d’un vídeo al seu perfil d’Instagram, l’artista denuncia insults i amenaces i agraeix les mostres d’afecte que rebut aquests últims dies. “Esta es mi casa y las puertas están abiertas para todas las personas que quieran entrar con respeto, diálogo, cariño y el corazón. A las personas que insultáis, amenazáis o desprestigiáis, obviamente no os abro la puerta”, comença abans d’exposar la seva postura sobre la malaltia. Per contra del que ha arribat a sentir que deien d’ella, assegura que està molt preocupada per l’índex d’infeccions, tot i que afirma que no confia en les dades oficials. És per això que va decidir fer costat a la convocatòria de diumenge: “No es solo un no a la mascarilla, uno de mis propósitos es dar voz y difusión a todos aquellos médicos y enfermeros que dan otra información que no nos llega pero que también es verídica”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Veronica Romero - Vero (@veronica_romero_vero) el

“Necesitamos saber toda la verdad, y nosotros luego podremos elegir con nuestro propio criterio (...) Yo elijo con mi verdad. Cuando sé que es mi verdad, me hacer sentir fuerte y vibrar en amor”, sentencia. La Vero insisteix en la doctrina de l’amor, però obvia que això no serveix a l’hora de combatre el coronavirus. Recomana també una entrevista als organitzadors de la manifestació antimascaretes, que està penjada a YouTube, “por si queréis informaros y saber un poco más”. Revisionisme pur i dur. Per a la intèrpret, la realitat de la pandèmia és una altra, i creu que simplement s’ha limitat a fer-la pública: “Este odio contra mí, yo no lo he generado. Yo solo he hecho una acción desde el amor”. Una acció que ha contribuït a aconseguir que 3.000 persones es reunissin al centre de Madrid sense mesures de seguretat. Barrejar l’amor amb la inconsciència no és només cosa d’adolescents.