En plena onada de rebrots per la pandèmia de coronavirus, continua la controvertida croada de Miguel Bosé per fer creure als ciutadans que la Covid-19 és un invent del magnat Bill Gates. Una teoria de la conspiració que ja fa setmanes que escampa a través de les xarxes socials, i que aquest cap de setmana ha comptat amb un nou episodi sonat: la convocatòria d’una manifestació a Madrid en contra de l’ús de les mascaretes. Durant un munt de dies, el cantant ha promogut la concentració als seus perfils de Twitter, Facebook i Instagram, que s’ha fet aquest diumenge a la capital espanyola. Amb el suport d’una altra artista que fins ara havia guardat silenci, Verónica Romero. O com la coneix el públic, Vero d’OT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Veronica Romero - Vero (@veronica_romero_vero) el

Més de 340.000 contagiats arreu del territori espanyol i una xifra que voreja els 30.000 morts no són prou perquè els dos cantants creguin en la perillositat de la malaltia. Al seu Instagram, l’exconcursant d’Operación Triunfo 1 s’ha sumat a la crida de Bosé i ha animat els seus seguidors a participar de la protesta. “La verdad, la luz y el amor pueden con todo”, ha escrit després de compartir un vídeo de l’autor d’Amante bandido on demanava que l’assistència fos massiva. “Yo estaré con el corazón. Gracias a todos”, apuntava ella. I és que la triunfita ha preferit adherir-se als manifestants sense moure’s de casa. Sàvia decisió, exactament la mateixa que ha pres Miguel Bosé: després de promoure la marxa, l’intèrpret s’ha quedat protegit a la seva mansió de Somosaguas, no fos cas que es contagiés de coronavirus enmig d’una mani sense mascaretes ni distància de seguretat.

Veronica Romero OT Miguel Bosé instagram

@veronica_romero_vero

manifestació Madrid antimascaretes EFE

manifestacio mascareta madrid efe

Imatges de la manifestació antimascaretes, aquest diumenge a Madrid | EFE

A la protesta de diumenge no hi eren ni Bosé ni Vero. Tot i que els han secundat entre 2.500 i 3.000 persones, segons les xifres de la delegació del govern espanyol a Madrid. Una concentració al crit de “bote, bote, bote, aquí no hay rebrote”, que ha acabat amb 30 manifestants denunciats, alguns atacs als periodistes que la cobrien i amb la parella d’artistes mirant-s’ho des de la distància.