Úsula Corberó hi ha tornat. La catalana és especialista en cridar l'atenció, especialment quan és convidada a una festa i posa davant dels fotògrafs al photocall. Amant dels dissenys estrambòtics i diferents, les plomes i els patrons exagerats són els seus millors aliats. 

Primer va començar canviant radicalment de look, apostant pel tall de moda: el pixie. I d'aquí a acaparar totes les mirades al festival de Málaga amb un disseny estrafolari, complicat i molt extremat

ursula corbero malaga  efe

EFE

Dijous a la nit arribava una de les festes més exclusives de la temporada, el 30è aniversari de Vogue. Una última aparició pública d'Úrsula en la qual ha tornat a arriscar, dient adeu a Nina Ricci i anant un pas més enllà apostant per Balmain. Les plomes han seguit estant presents al disseny, per això, concentrant-les a les espatlles. La mirada se't centra en elles gairebé sense voler, convertides en el focus d'atenció principal.

El to aiguamarina també ajuda a donar aquest toc divertit i cridaner: jugant amb les textures en combinar-les amb el cos del vestit. Pedreria i cristallets en tons blaus i plata als braços i a l'escot, passant a un dibuix d'inspiració tropical a la cintura. Original a més no poder i estrambòtic alhora. I les sabates? Unes sandàlies lligades en platejat.

Úrsula Corberó vestit plomes verdes  EFE

EFE

El model té molta presència, amb la qual cosa els maquilladors han hagut d'adaptar-s'hi. Per tal que combinés bé, van optar per uns tons àcids amb el rosa i el coral com a protagonistes. 

Úrsula Corberó vestit plomes verdes 2  GTRES

GTRES

L'actriu catalana va tornar a escollir el disseny més comentat de la nit, triomfant a la catifa vermella només un dia després que els paparazzi l'enxampessin amb la seva parella fent-se un munt de petons a una terrasseta madrilenya. Chino Darín i ella han passat uns luxosos dies a Grècia, començant les vacances abans de viatjar una setmana a Argentina per visitar la família del també actor.

 

Touched by the Gods  @electrametropolis #ElectraMetropolis #Acropolis

A post shared by Úrsula Corberó  (@ursulolita) on

Més units que mai, la parella sembla que està vivint un dels moments més dolços de la seva relació. Segurament per això no va incomodar-la trobar-se amb el seu ex xicot a la festa, el model Andrés Velencoso: "Sí, tinc una bona relació amb ell. És normal que hagi vingut perquè és la festa de l'any, ho passarem bé tots junts". 

Formalitzaran la relació Chino i Úrsula? Els veurem casant-se aviat?