L'actriu catalana de 28 anys acostuma a regalar els seus fans un munt de fotos en les postures més inversemblants i sexys. Però l'última li prové "per exigències del guió". A la catifa vermella del Festival de Cinema de Sant Sebastià hem vist un tall radical i un tint ros platí que ha desfermat els dubtes entre la seva munió de followers: està millor o pitjor? Valoreu-ho vosaltres mateixos:

ursula corbero  GTRES

GTRES

Úrsula Corberó llueix un tall molt pìxie, agosaradíssim, que deixa entreveure ganes de trencar l'establert. Tan femení com ho pugui ser una llarga melena, l'ex d'Andrés Velencoso crema etapes a velocitat de vertígen. El seu actual nòvio, l'argentí Chino Darín, està encantat d'anar de bracet d'una de les actrius més sensuals del cinema espanyol. I que omple platees. A la catifa vermella ha fet el mec amb la seva directora Isabel Coixet.

L'obertura del 65è Festival de Cine de Donosti ha servit per veure-hi la primera part de "Proyecto tiempo", una pel.lícula sobre eficiència energètica que patrocina Gas Natural. L'empresa ha invertit en dues catalanes potents davant i darrera la càmera. 

ursula corbero sexy   @ursulolita

Úrsula potser complia una promesa: tallar-se "a lo garçon" el dia que el govern Rajoy decidís abaixar l'IVA del cinema del 21% al 10% . L'1 de gener serà una realitat. Frisem per veure com ho celebrarà Corberó el primer dia de l'any.