El festival de Màlaga ha reunit aquesta setmana els actors i actrius de més renom. Presentacions de pel·lícules, promoció i una catifa vermella que ha acaparat més flaixos que mai. Aquests quatre primers dies han mostrat uns looks d’allò més estrafolaris i d’altres més clàssics.

Però si hem de destacar un conjunt que ha acabat sent el protagonista ha estat el d’Úrsula Corberó. L’estil de la catalana acostuma a ser cridaner, tot i que d’aquesta última elecció se n’està parlant molt. No ha estat molt encertada amb un estrafolari vestit de Nina Ricci, d’un disseny complicat i molt extremat.

Ha aparegut amb un mallot negre i un vestit transparent a sobre amb plomes liles i negres brodades. Uns dibuixets daurats sobre la tela tampoc ajudaven a fer entendre’l. Les cames al descobert i unes sandàlies negres han completat l’outfit. Sense joies però amb els llavis roses.    

ursula corbero malaga  efe

Una mica abans apareixia Belén Rueda, que ha estat notícia aquesta setmana en confessar a Planeta Calleja que s’ha operat el pit. Però en aquesta ocasió ha anat sense escot, amb un jersei negre de coll alt i màniga curta. Tot combinat amb una faldilla de vol en salmó amb unes floretes negres dibuixades.

belen rueda malaga  efe

Paz Vega i photocalls van de la mà. La sevillana estima la càmera i els dissenyadors lluiten perquè els esculli a ells i els faci publicitat. El cabell curt i els llavis fúcsies han complementat un senzill vestit en rosa pal amb unes flors negres de tul brodades. Clàssica i sofisticada.

Paz Vega  EFE

Les models també s’han fet un lloc a la catifa vermella. Eugenia Silva les ha encapçalat, sent una de les més aplaudides. Ha apostat per un Armani en to préssec amb un crop top d’encaix i transparències que deixava al descobert el melic. Arracades i polsera de diamants, bosseta en daurat i una faldilla brillant llarga fins als peus massa transparent.

eugenia Silva  EFE

Hiba Abouk, l’actriu d’El Príncipe, ha estat bastant criticada. Una cosa és anar senzilla, però l’outfit que ha escollit era massa sobri. Tall clàssic, llarg fins als peus i totalment recte. Portar un escot en V sense cap collar que cridés l’atenció tampoc ajudava. Només les grans arracades, els llavis i ungles vermelles han acaparat una mica l’atenció. Fluixa.

hiba abouk  efe

Les cantants tampoc s’han volgut perdre aquest esdeveniment. Núria Fergó, per exemple, ha posat rumb cap a Andalusia per posar davant dels fotògrafs. En el seu cas, la crítica no ha estat tan cruel tot i que el vestit no deixa de ser bastant enrevessat. El to blau ha estat encertat, per això, amb una faldilla de tul llarga fins als peus i cinturó negre. La samarreta ha estat el que ha cridat l’atenció, amb una malla transparent i unes plomes en blau que semblaven tenir vida. El clutch, d’un blau una mica més clar.

NURIA FERGO MALGA EFE

Un festival que està deixant conjunts estilístics de tota mena. Qui serà la millor vestida?