A Thibaut Courtois, el porter del Reial Madrid, el final de temporada se'l farà molt llarg. O potser no tant, ja que sembla tenir un hobby molt desenvolupat: el de festejar amb dones. Sembla que estaria iniciant un nou romanç amb l'exconcursant de Gran Hermano Liz Emiliano, que per cert és col·laboradora de Ya es mediodía, el mateix programa de televisió en el que participa la seva última i fallida conquesta, l'Alba Carrillo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☻ Hoy en @yaesmediodiaoficial

A post shared by Liz Emiliano (@lizzzev) on

Ha estat el periodista Luis Rollán qui ha assegurat a Cazamariposas que el porter belga i la jove dominicana porten setmanes intercanviant-se missatges via xarxes socials, fins i tot mentre ell flirtejava amb la Carrillo (a la que va negar de males maneres, provocant l'enuig de l'ex de Feliciano López o de Fonsi Nieto). Aquestes informacions no han fet gens de gràcia a Liz, que ha deixat anar que no el coneix, que té parella i fills i, el més important: que és del Barça!.

liz emiliano 2

Instagram @lizzzev

El desmentit de Liz és un nou cop per la moral de l'esportista, que també ha vist com el seu comportament amorós ha posat en guàrdia al seu club, que l'ha picat el crostó per ser més noticia fora que dins del terreny de joc. De fet, se'n parla de que els blancs l'estan intentat col·locar de tornada a Anglaterra, on va obtenir grans resultats amb el Chelsea, a banda de un quants idil·lis que li van costar el seu matrimoni amb la tinerfenya Marta Domínguez, amb la que té dos fills.