Alba Carrillo, desolada. Fa pocs dies us explicàvem que la model era la nova parella del porter del Reial Madrid, Thibaut Courtois. Carrillo no va trigar gaire a esbombar a la televisió que la seva relació amb el futbolista anava força bé. Però a Courtois no li van fer cap gràcia les paraules de la model, i l’ha deixat en evidència acusant-la de mentidera: “No somos novios ni lo vamos a ser”. A l’atac mordaç de qui ella pensava que era el seu nòvio cal sumar els insults que ha patit aquests dies per part d’un munt d’aficionats merengues, que l’acusen de ser la culpable dels mals de l’equip.

Courtois Madrid presentació Bernabéu EFE

EFE

La pressió a la qual s’ha vist sotmesa ha estat insuportable, i Alba Carrillo ha explotat: la model està farta dels que l’ataquen i anuncia que abandona les xarxes socials temporalment. “Lo que habéis hecho contra mi es una puta masacre”, denuncia a Instagram. A partir d’aquí, Carrillo dispara a tort i a dret. No s’oblida de ningú. Els seguidors merengues, el Reial Madrid, la premsa... i Courtois, és clar. La model en té per a tothom. Comença forta: “Hinchas del futbol, pajilleros dolidos y demás gentuza. La prensa también ha ido a muerte”. Alba Carrillo assenyala aquells que creu que són culpables de l’acarnissament contra ella. “Espero que Courtois explique de una vez la razón de esas palabras que tanto odio hacia mi están generando”. El porter del Madrid li diu a la premsa que no vol tornar a veure la model però, a Carrillo, ni una paraula. O això és almenys el que es desprèn de les seves paraules.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by albacarrillooficial (@albacarrillooficial) on

Alba Carrillo aprofita per riure’s del club blanc, que últimament no en dona una. “Al Real Madrid, decirle que deje de pisarse un huevo y cuando tiren a puerta acierten una para que no cargue con la responsabilidad de su mal juego una mujer”. Patapam. La model, farta també del masclisme que ha patit els darrers dies.

alba carrillo plora telecinco

Mediaset

Mentre Carrillo rep per totes bandes, Courtois està amagadet. Sembla que no té res a dir. La model explica ara que abandona les seves xarxes socials. Potser quan el porter del Madrid la busqui per parlar amb ella ja serà massa tard i no la trobarà enlloc.