Trigarem en oblidar aquest passat cap de setmana. Ha estat el cap de setmana que s'ha confirmat el que els darrers temps era un secret a veus: la separació definitiva de la parella més emblemàtica i famosa del país. Shakira i Gerard Piqué partien peres després de rumors de crisi, infidelitats i discussions i posaven punt i final a dotze anys de relació i dos fills en comú, des que es van conèixer i enamorar al Mundial de Sudàfrica l'any 2010. Del Waka, Waka  on va participar Piqué, de cançons on la cantant colombiana parlava enamorada del jugador del Barça, com La bicicleta o Me enamoré ("Mira qué cosa bonita, qué boca más redondita, me gusta esa barbita") hem passat a Te felicito ("Lo siento, en esa moto ya no me monto. La gente de dos caras no la soporto. Yo que ponía las manos al fuego por ti y me tratas como una más de tus antojos").

pique shakira portada
Gerard Piqué i Shakira / YouTube

Des que es va destapar la capsa dels trons, des que va esclatar tot el terratrèmol mediàtic que va suposar la confirmació de la seva separació, continua parlant-se (y lo que te rondaré, morena) sobre què passarà ara entre ells dos, on anirà a viure Shakira, què farà Piqué i què passarà amb els seus dos fills. De moment, un d'ells, el gran, Milan, ha fet que després de la separació veiéssim la primera imatge de la ja exparella junts novament, com a mínim, al mateix lloc. Juntos, pero no revueltos. I és que potser en l'amor de l'un a l'altre no han triomfat, però és indubtable l'amor que tots dos senten pels seus fills. Per això, tot i el difícil moment sentimental que estan vivint, tots dos han anat ni més ni menys que fins a la República Txeca per anar a veure Milan en un partit.

Shakira a la República Txeca
Shakira a la República Txeca / Telecinco
Gerard Piqué a la República Txeca
Gerard Piqué a la República Txeca / Telecinco

Si dissabte al Deluxe Laura Fa explicava que la cantant colombiana era fora del país, tal i com confirmava la seva germana Lucila Mebarak, ahir Socialité va donar més informacions, revelant que tant ella com el futbolista van anar cap allà per veure un torneig del seu fill. I com estaven tots dos?: "A Shakira se le ve tranquila, haciendo un esfuerzo por sonreír debajo de un paraguas a modo de parasol. A Piqué sí que lo vemos un poco más serio"diu la presentadora Núria Marín. 

socialite
'Socialité' / Telecinco

Agafa la paraula Fa: "Piensa que ellos... es una situación muy complicada, saben que son el centro de atención, pero quieren hacer la máxima vida normal por los niños. Shakira intenta no perderse ni uno de los partidos de los niños y les acompaña a los desplazamientos. Sí que sé que será ella quién volverá con los niños mientras que Piqué se irá de vacaciones". On? Amb Riqui Puig, que ara està a les Maldives amb la seva nòvia? Anirà amb "la rubia de 22 años, que no sé si es novia o amiga especial"?, pregunta Laura Fa. Ella mateixa respon: " Lo que no sé es si irá con su nueva novia, la azafata de 22 años con la que está ilusionadoEsta chica es muy amiga también de la novia de Riqui Puig. Esta opción podría ser, porque podría ser una relación que le facilitara Riqui Puig, que ha sido su compañero todos estos tiempos de fiestas, de salidas. También te digo que destapando 'Socialité esto', no me extrañara que cambiaran el destino, porque se irán todos los paparazzis para allí".

285770832 484060860182863 598833614678008384 n
Riqui Puig i la seva nòvia Gemma, a les Maldives / Instagram

Veurem què farà Piqué, i si el veurem aviat per les Maldives vestit de blau cel i blanc, com Riqui i la seva parella, i si anirà acompanyat. De moment, primera imatge del jugador i Shakira, al mateix lloc, després de separar-se, ella intentant somriure, ell posant cara de pomes agres.