Des que Shakira i Piqué van anunciar que partien peres, no hi ha dia que passi que no surtin noves informacions o rumors sobre la ja exparella. Al central del Barça se li adjudica una vida nocturna força activa i una relació amb una cambrera de 22 anys d'un local d'oci que està en boca de tots: La Traviesa, al Carrer de Tuset. Una jove rossa que tindria una semblança impressionant amb la cantant colombiana, per afegir més sal i pebre al tema. Hi ha qui diu, fins i tot, que hi ha fotos que demostren la deslleialtat. I les té en el seu poder Shakira. Algun mitjà explica que va encarregar un seguiment exhaustiu de les sortides del central culer amb l'objectiu d'esbrinar per què arribaven tan sovint factures molt elevades en clubs nocturns. És el que s'està dient al programa 'El Gordo y la Flaca' de la cadena Univision, una de les principals televisions de parla hispana als EUA. Una feina d'espionatge per a la que va contractar els serveis d'una agència de detectius.

shakira pique coche gtres
Shakira i Piqué / GTRES

Tot força tèrbol. Veurem en què acaba tot plegat. Però evidentment, no només parlen del tema a l'altra banda de l'Atlàntic. A casa nostra, dues de les periodistes del cor més informades, i les que van aixecar la llebre i van alertar que la cosa no rutllava entre el jugador del Barça i la cantant colombiana, Laura Fa i Lorena Vázquez, segueixen aportant informacions sucoses sobre com està la situació ara per ara. Al seu darrer videopodcast Mamarazzis que es pot veure a El Periódico, el d'aquest dimecres, les dues cronistes han revelat novetats a tenir en compte. Per exemple, que el central blaugrana sí que hauria passat pàgina després de deixar-ho estar amb la mare dels seus fills. Per què? Perquè Piqué ja es deixa veure amb la seva "amiga especial", la jove rossa de 22 anys d'inicial 'C': "Es más especial de lo que nosotros imaginábamos. Piqué y su amiga especial fueron vistos en actitud cómplice y cariñosa la madrugada del jueves en una localidad de la costa catalana". Més detalls: va ser als voltants de la 1h de la matinada i dins del cotxe del jugador. També diuen que la jove ha deixat d'anar a treballar a la discoteca que s'ha dit, que ja no fa de cambrera, i que ha tornat a les xarxes socials, "Pero no ha publicado ninguna fotografía. Su entorno quiere protegerla. Piqué, también. Desconocemos la naturaleza de esta relación, pero sí sabemos que es lo suficientemente importante para el jugador como para no ser vistos juntos. Esto nos hace pensar que esta relación seguiría adelante. Además, sería más especial de lo que en un principio suponíamos", han assegurat.

232130351 822927918589709 5917615671959706312 n (1)
Gerard Piqué / @3gerardpique

D'altra banda, Shakira hauria pres una dràstica decisió sobre la mansió familiar de la família a Esplugues. A banda de la seva casa, on vivien junts ella, Piqué i els dos fills, Milan i Sasha, van manar construir dues cases més just al costat, una pels pares del futbolista i una altra pels pares de la cantant. Les tres estan comunicades entre elles per diferents accessos. Però ara, Shakira "está valorando muy seriamente incomunicar una casa con la otra. Ya no es su familia y querría dividir las partes comunes. Es un recinto muy grande. No debe ser muy agradable encontrarse con tus exsuegros cuando la relación con su expareja no pasa por sus mejores momentos. Hay tensión y frialdad", recorden.

casa pique shakira
Shakira i Piqué 

Per resumir amb una frase lapidària: "La relación tiene que ser muy mala para que incluso quiera levantar paredes con los abuelos". I per complicar la cosa, les tres cases comparteixen una gran piscina... "¿También levantarán un muro allí?"... Certament, la situació pot ser grotesca.