L'últim tema de Shakira que tothom canta i balla durant tot el dia és Te felicito. La col·laboració amb Raüw Alejandro ho està petant de mala manera. Però tot el que en el tema és sarcasme, ("Te felicito, qué bien actúas. De eso no me cabe duda. Con tu papel continúa. Te queda bien ese show"), en la vida real s'ha transformat en la més sincera de les felicitacions. Perquè aquest diumenge 8 de maig, la cantant colombiana, i milions de dones de tot el món, van rebre una felicitació emotiva de les persones que més s'estimen en aquest món: els seus fills i filles. Perquè aquest passat diumenge ha estat el Dia de la Mare a una gran quantitat de països del món, excepte a Espanya, que ho va ser una setmana abans. Shakira ha volgut tenir un record per les mares, primer, amb un missatge a xarxes socials aprofitant, com qui no vol la cosa, per recordar els seus perfums, per recordar als fans que podia ser un bon regal que fer-li a la mare si és que els fills encara no tenien clar què regalar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

"Feliz día a todas las madres del mundo y a aquellas que están por serlo". Ella ja fa temps que ho és, els seus fills Milan i Sasha van creixent, guapíssims, imitant les passes dels seus pares, com tocant el piano o practicant surf com la mare i jugant a futbol com el pare, però també, demostrant habilitats pròpies, com els tornejos d'arts marcials on ja han pujat a la part més alta del calaix del podi, davant una mare orgullosa i exultant que en algun vídeo sensacional, cridava emocionada quan veia els seus fills amb la medalla posada al coll:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Milan i Sasha són com els raigs de sol per la cantant colombiana, el motor del seu dia a dia. I ara que les bones temperatures sembla que ja han vingut de manera definitiva per quedar-se, Shakira ha combinat les dues coses, fills i sol, sol i fills, per anar a passar uns dies radiants i espectaculars a la platja. Dissabte, gaudint d'un dia senzillament espectacular, imatge preciosa, moreníssima, cosa que fa pensar que no és el primer dia que se'n va a la platja, somrient a més no poder i una declaració d'intencions: "Cuando se asoma el sol". I ara, compartint aquest sol amb els seus sols, o les seves estrelles, o tot el firmament sencer: els seus dos fills. Aprofitant la data assenyalada del dia de la mare, Shakira mostra una de les imatges més tendres i boniques que se li recorden a la xarxa. Se la veu a ella al centre, amb els ulls tancats, copsant i assaborint el moment perfecte i immillorable, mentre en Milan i en Sasha la petonegen, tots dos vestits amb el mateix banyador, moníssims, per menjar-se'ls, com ells es mengen la seva mare: "Sólo con un beso lo curan todo y hacen que valga la pena seguir luchando por ellos! Feliz día a todas las madres! With one kiss they can cure it all and make it worth your while to keep fighting for them. Happy Mother’s Day!":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

La xarxa, fosa: "El post Perfecto de El Día de la madre no exis… Muerta de amor quedé", "Feliz día Queen, eres una Madrazaaaa", "Tan hermoso y naturalmente lindo Shak!", "Beautiful words from a beautiful mother", "Aww que hermosos", "Feliz día de las Madres Reina, que lindos tus hijos te aman". Felicitats a la Shakira i a totes les mares del món.