Un dels serials de l'estiu que sembla no acabar malgrat que la temporada estival arribi a la seva fi. Rosalía i Rauw Alejandro van fer públic el final de la seva relació el mes de juny passat, però la cosa és molt lluny de quedar-se allà. Els rumors d'infidelitat sotjaven de forma constant el cantant porto-riqueny, que va acabar publicant un comunicat en el seu Instagram deixant clar que no hi havia hagut cap deslleialtat. No content amb això, també va llançar Hayami Hana, una cançó a tall de comiat amb la de Sant Esteve Sesrovires com a destinatària.

rauw alejandro rosalia instagram
Rosalía i Rauw Alejandro quan eren parella. / Instagram

Ella s'ha mantingut al marge des que també publiqués el tot està bé protocol·lari a les seves històries, mentre nous relats —més o menys reals— han perseguit l'intèrpret de Todo de ti. La model Valeria Duque, l'actriu Ester Expósito o la 'viceversa' Zaira de la Morena són alguns dels noms amb què se l'ha relacionat. Ara, mentre ell prossegueix amb la seva gira i fa gala de com està de trist després d'haver-ho deixat amb la catalana en tots i cada un dels seus concerts, ella reapareix en escena. I ho fa d'una forma molt diferent de la que ens venia tenint acostumats.

El 'look' més cast de Rosalía: "ideal per a monges"

Ha estat amb motiu de la 'fashion week' de Milà que hem pogut veure la nostra estimada Rosi. La motomami no podia fallar a aquesta cita imprescindible a escala mundial per a les celebritats i amants de la moda. El 'look' triat per assistir a la desfilada de la firma Prada no ha deixat ningú indiferent. Amb indumentària de la marca italiana, l'artista s'ha presentat púdica com poques vegades abans l'havíem vist. Sòbria camisa blanca coberta per una armilla grisa de punt que ha combinat amb una llarga faldilla en el mateix to. Sabates negres de xarol, ulleres de sol retro i una bandolera mini li han donat el toc distingit de rigor.

"Como decían en Todo sobre mi madre de Almodóvar, es que 'Prada es ideal para monjas'", escriu un usuari de la xarxa social X. I algun toc de monja sí que té, no ens enganyarem. Qui sap si hi ha un missatge ocult darrere de l'elecció, si aquest és el seu particular vestit de la revenja al més pur estil Lady Di. Convé destacar, també, que en altres vídeos de l'esdeveniment, es pot apreciar com en el 'front row' s'ha assegut al costat d'una de les seves íntimes i mediàtiques amigues nord-americanes: Kylie Jenner.

Pudorosa de dia i agosarada per a la nit

Que ningú no s'alarmi, perquè queda Rosalía atrevida per donar i regalar. Ella sap alternar a la perfecció entre anar tapada i destapada, i ho fa perquè tot el queda d'escàndol. Per al sopar, la intèrpret de Despechá ha preferit deixar la seva esquena i espatlles al descobert, lluint la seva atlètica figura amb un espectacular i llarg vestit blanc camiser cordat fins al coll. Cabell solt i botes negres, brillants i de taló prominent per no perdre aquesta essència tan seva que a tots enlluerna. Durant la nit ha coincidit amb celebritats de tota índole, com l'empresària i 'influencer' italiana Chiara Ferragni, amb qui s'ha fet una foto que ha captivat la seva acèrrima legió de seguidors.

Quan una té perxa, es pot permetre posar-se el que li vingui de gust. C de coqueta, que canta ella en el seu abecedari particular. Ella és coqueta una estona.