Les darreres hores, bona part del focus de la xarxa mira cap a l'Hotel Crillon, a París, un dels més antics i més luxosos palaus del món. Situat als peus dels Camps Elisis, fa un parell de dies que en una de les seves habitacions s'hi deixa veure una celebrity d'aquests nous temps que corren, una VIP seguida per més de 27 milions de persones, que qualsevol cosa que es posa, mostra o llueix, de seguida es converteix en un must per la seva legió de fans. Chiara Ferragni, la influencer italiana, una de les més influents del món, que se la rifen les marques, que totes volen que es posi els seus modelets i els mostri a la xarxa, perquè després vagin de manera massiva a comprar-los. I els últims que ha mostrat són, directament, de traca i mocador. Peces inclassificables, com un vestit de Dior, però, especialment, un Thierry Mugler que ha deixat tothom amb els ulls com a taronges. Uns pantalons negres. Bé, diem pantalons, però hauríem de dir uns migpantalons, perquè a la part del darrere només hi ha sengles butxaques adherides a les natges.

chiara ferragni vestit 2 ig
Chiara Ferragni / @chiaraferragni
chiara ferragni vestit ig
Chiara Ferragni / @chiaraferragni
chiara ferragni ig
Chiara Ferragni / @chiaraferragni

 Tant emprovar-se modelets ha fet que Ferragni digués, en un moment determinat, ja n'hi ha prou, i ha decidit quedar-se en topless. Una imatge rebuda a la xarxa amb sorpresa i tothom elogiant-la. La influencer, amb la cabellera llarga damunt del cos, mirant a càmera amb els seus ulls blaus i, com ella pregona, "Mother nature vibes" (vibracions de la mare natura). Encara no fa ni 24 hores de la seva publicació i ja acumula gairebé 700.000 likes. Com compara un usuari a xarxes, Chiara Ferragni en versió 'La nascita di Venere' ('El naixement de Venus'), del pintor renaixentista Sandro Botticelli:

chiara ferragni sense roba ig
Chiara Ferragni / @chiaraferragni
chiara ferragni sense roba 2
Chiara Ferragni / @chiaraferragni

Ferragni, que també té la seva pròpia marca de roba, fa uns mesos va tenir un detall amb una altra celebrity, Antonela Roccuzzo, dona de Leo Messi. La italiana, coneixedora de la passió que té l'argentina per la moda, li va fer arribar una petita bossa de la seva col·lecció, una "Eyepocket bag" que té un valor de 215 euros, lluny de les caríssimes bosses de mà que gasta Antonela de Chanel o Louis Vuitton. La bossa dissenyada per Ferragni, de color rosa, mida petita, amb una nansa de cadena en to daurat i l'emblema de la firma, el seu representatiu ull, en relleu en una petita butxaca amb cremallera a la part frontal de la bossa, va fer les delícies de la dona del crack del PSG. Qui sap si ara també li regalarà el vestit de Thierry Mugler que s'acaba d'emprovar. No és l'únic pel qual el seu nom és en boca de tothom. També, per un vídeo que ningú no s'esperava, un tiktok peculiar, que porta per nom: Quan els teus amics diuen que no a un aperitiu, on se la veu a ella, però amb la veu de Belén Esteban, dient "¿Perdona? ¿Perdona? ¿Pero estamos locos? ¿Estamos locos?".

La que ha embogit és la xarxa amb les imatges i el modelet de Ferragni.