La pobra Rosalía no la deixen tranquil·la ni a l'agost. Enmig de la voràgine mediàtica que ha suposat la seva ruptura del cantant porto-riqueny Rauw Alejandro, amb qui semblava mantenir fins i fa ben poc una idíl·lica relació, antigues controvèrsies com la seva guerra freda amb la rapera Mala Rodríguez han tornat a sortir a resplendir. El cas és que el seu ex ha preferit tornar a moure fitxa davant de tots aquells que l'acusen d'infidel. Un exercici constant per acabar amb els rumors que, evidentment, els alimenta més i més. Ja no s'entén si ho fa a consciència, o són les seves ànsies d'expressar-se que li acaben jugant una mala passada. El cas és que si alguna cosa ha volgut deixar clara en tot moment és que ell no li ha estat deslleial a Rosalía com molts mitjans apunten, i així ho va expressar en primera instància a través dels seus 'stories' d'Instagram.

comunicat rauw alejandro
El comunicat de Rauw Alejandro a 'stories'. / Instagram

I colorín, colorado, aquest conte no ha acabat ni fa pinta de tenir un final proper. Alejandro sembla estar totalment obsessionat a demostrar que entre ell i Rosalía no hi ha hagut cap drama major. Curiosament, l'últim dels seus moviments el fa després que es fes pública la seva escapada secreta al Carib amb l'actriu Ester Expósito. La intèrpret d'Élite i l'artista van passar un cap de setmana junts en una luxosa vila de Punta Cana el 2021 i ara s'ha descobert que ell va fer tot el possible perquè el seu nom no figurés a cap paper de la reserva. Si Rosalía n'era conscient d'això és tot un misteri, però vaja, que ell segueix tretze són tretze. S'humanitza, firmant com Raúl la publicació d'una cançó sorpresa que ha deixat a tot el món atònit.

La cançó de Rauw Alejandro per demostrar que ell no és un infidel

"Por si acaso nunca volvemos hablar, y mis ojos favoritos no me vuelven a mirar, esta la hago pa’ cuando te quieras recordar del loquito tuyo que te quería de verdad", entona en els versos d'aquest tema. Una cançó que porta per nom Hayami Hana, que en el japonès popular vindria a significar alguna cosa així com flor estranya i preciosa. Una cançó venuda com a comiat romàntic que acaba vessant victimisme. Gairebé cinc minuts i mig de música en els quals Rauw Alejandro es desprèn dels seus sentiments "Yo sere muchas cosas, pero nunca infiel. Ella siempre tuvo la clave de mi cel". No para, no para.

No negarem que la cançó té el seu punt romàntic, recordant tot el viscut junts. "Todo de ti y lo volvería hacer. Terminaré nuestra casita por si te da con volver. Hoy te dejo de escribir, no de querer". Compte, que sembla que no tanca del tot la porta a tornar amb la catalana. Un disbarat.

Lamentablement, voler quedar bé d'una forma tan exasperada no ha tingut l'efecte esperat per a l'intèrpret de Todo de ti. Alguns internautes han expressat la seva emoció i pena pel final de la relació, però molts d'altres recalquen la seva desconfiança envers ell. A X —la xarxa social d'Elon Musk abans coneguda com Twitter— són incomptables les publicacions amb missatges d'aquest estil:

Doncs per no voler que es parli de la ruptura, ens estan servint el contingut amb safata. Llagrimeta i a seguir.