La nevada que ha caigut aquests dies ha generat reaccions diverses. El nòvio d'Ayuso indignant i deixant en ridícul les recomanacions de la seva parella, i posant-se a fer snow pels carrers de Madrid. L'actor de La casa de papel, Miguel Herrán, plorant deprimit. Nombrosos presentadors i actrius, fent-se fotos en pilotes damunt la neu. I Ricky Merino proporcionant la imatge de neu més fàl·lica dels darrers dies. Si Olaf anés a Madrid i ho veiés, es quedaria més glaçat que a Frozen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Merino (@rickymerino)

 El concursant d'Operación triunfo, cantant i presentador ha fet com molts, sortir després de la tempesta i jugar com un nen petit. Però ell ha triat unes altres boles més que no pas les de neu. A Ricky la nevada li ha despertat els seus instints artístics, però no s'ha posat a cantar, sinó a dibuixar.

ricky ot nieve2

Ricky Merino (@rickymerino)

I així, en mig de la Gran Vía de Madrid, ha fet el seu particular Edificio Carrión, només que en la seva obra no hi penja un gran cartell de la marca Schweppes sinó que el que penja són uns testicles. Un gran fal·lus circumcidat dibuixat en la neu que acompanya d'una pregunta sorneguera que ha fet les delícies dels seus fans: "¿Vosotros cómo interpretáis mi obra?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Merino (@rickymerino)

Les respostes, imaginatives i de tota mena: "La merienda", "Es la leche", "Veinte centímetros de nieve en Madrid", "Que hace un frío de cojones", "¿Es la cara de Calamardo?", "Mickey Mouse después de un lifting"... La millor manera d'entrar en calor i combatre les baixes temperatures. Frisem per veure la nova obra de Ricky.