Aviat farà un mes que el món es va quedar trasbalsat amb l'anunci de separació de la parella més mediàtica del país, i una de les més mediàtiques del món. Des que Shakira i Gerard Piqué van partir peres, tothom es va posar les mans al cap i són molts els que es van quedar amb el peu canviat, pensant que la seva seria una parella per tota la vida. La cantant colombiana i el jugador del Barça semblaven fets l'un per l'altre, però en ells es va fer bona la dita aquella de se nos rompió el amor de tanto usarlo. O de tanto usarlo con otras personas, segons diuen alguns. Des que es va destapar la capsa dels trons, des que es va obrir la caixa de Pandora, tothom hi ha dit la seva: que si el jugador català va anar a viure al seu pis de solter, que si ella ha encarregat construir un mur per separar la seva casa amb la de la seva família, que si Shakira marxarà a viure a la seva casa de Miami, que què passarà amb els nens Milan i Sasha, que si a ell se l'ha vist per Estocolm amb una rossa, que si..., que si... Y lo que te rondaré, morena

Shakira i Pique cotxe  GTRES
Shakira i Piqué GTRES

Ser una parella tan mundialment coneguda com ells fa que tothom tingui ganes de posar-hi cullerada. Els dos per separat tenen legions de fans, molts més ella, cal dir-ho, però junts semblaven imparables. Per això, molts es pregunten si la separació serà irreconciliable, si es diran un hasta luego Lucas definitiu, si el que canta Shakira a Te felicito és una declaració d'intencions irrevocable (ja saben, allò de "Me lo advirtieron, pero no hice caso. Me di cuenta que lo tuyo es falso. Fue la gota que rebasó el vaso"). Encara hi ha qui no tanca la porta a que Shakira i Piqué tornin algun dia a estar juntsDónde hubo fuego, quedan las brasas o foc nou? Chi lo sa. Només el temps, i ells, diran. Però ja hi ha qui s'ha mullat i ha sorprès tothom amb un vaticini: la cantant colombiana i el jugador blaugrana tornaran a estar junts. Si més no, això és el que s'assegura des d'un programa del cor.

pique shakira portada
Gerard Piqué i Shakira GTREN

Programa Chisme no like, un xou a xarxes fet des d'Amèrica presentat per Elisa Beristain i Javier Ceriani, que han convidat un conegut psíquic televisiu que es veu que s'ha fet famós a l'altra banda de l'Atlàntic fent premonicions que pel que sembla, s'han complert. Respon al nom de Rob Cissna, i des del programa pregonen que ha treballat fins i tot per l'FBI.

chisme no like ig
'Chisme no like' / Instagram

I què ha vaticina aquest 'doctor'? Que la de Barranquilla i el de Barcelona reprendran la seva relació. No ara, que la cosa està molt tensa. Quan? D'aquí a no massa mesos: "En unos 8 o 10 meses van a estar regresando. Va a haber problemas legales, en el momento que Piqué acepte sus responsabilidades, eso va a hacer que se reconcilien. En este momento la relación está muy mal, porque Piqué no ha tomado responsabilidades, y ella está muy molesta porque la han dejado ver como tonta. Hay una diferencia de edades y él se va a dar cuenta de que es la mejor opción que va a tener, en el momento que él acepte y se haga responsable, ella lo va a perdonar, y él cuando sienta que la perdió la va a querer recuperar".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Veurem si aquestes paraules acaben sent una realitat. De moment, l'actualitat ens porta a Cantàbria, cap on ha marxat Shakira amb els seus fills Milan i Sasha per desconnectar de tot l'enrenou fent una cosa que li agrada molt, surf. Surfejaran ella i Piqué tots els problemes que tenen ara i quan les aigües estiguin més calmades tornaran a intentar-ho? Veurem. Molts ho voldrien.