Les revistes internacionals estan de moda, no només al país d'origen, sinó també en el nostre. Després de conèixer que Shakira es deixava anar per fi a la revista francesa Elle parlant sobre la seva ruptura amb Piqué i explicant com de malament ho està passant, ara és una altra celebrity internacional la que és portada d'una altra prestiogiosa revista de moda, Instyle. És ex de Thomas Gross, Carter Milliken i del psicòpata River Viiperi, entre d'altres.

Parlem de Paris Hilton, la qual la van relacionar també en la seva època amb Cristiano Ronaldo. La socialité natural de Nova York és la protagonista principal de l'última portada d'Instyle. Allà, a més de posar espectacular amb una rèplica de la Torre Eiffel i estirada en un llit de plomes, Hilton se sincera sobre tot el que envolta la seva vida. Sobre el seu present, el seu futur... i el seu passat. La Paris Hilton d'ahir, segons ella, era "una rossa molt bona fingint ser una ximple". És d'aquesta manera com va aconseguir confiar en si mateixa i créixer a nivell tant personal com professional. El resultat, molt satisfactori: en les últimes dècades ha estat una de les celebrities americanes més prestigioses i cada negoci que ha tocat l'ha convertit en or. De ximple no en té un pèl, ni ros ni castany.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Ni endolls ni punyals

En aquests mons de la faràndula, igual que en el de la comunicació, és una constant créixer arran dels endolls. Dels endolls... o dels punyals. Hi ha gent que és capaç del pitjor per tal d'aconseguir un lloc superior i n'hi ha altres que, sense fotre brot, ascendeixen de categoria sense cap explicació. Cap dels dos casos no és el de Paris Hilton: ella s'ho ha guanyat per si mateixa i en aquesta sincera entrevista ho deixa meridianament clar. "Jo soc la personificació dels 2000. En aquells anys no tenia estilista, ni representant ni publicista", explica a Instyle. "La gent de l'alta societat de Nova York es preguntava: 'Per què vesteix així aquesta noia?'", afegeix. Un deu per a ella: ens encanten les persones que ho aconsegueixen tot sense haver de dependre de ningú.

La font de l'eterna joventut

Hi ha un episodi a Fèlix El Gat en el que parlen de la font de l'eterna joventut. Allà no apareix Hilton fent un 'cameo', però podria ser una bona idea. No ens sona tampoc als redactors d'En Blau si els Simpsons l'han protagonitzat en algun dels seus infinits capítols, però el cert és que la novaiorquesa no nota el pas dels anys. Acabem de mirar la Viquipèdia i ens hem quedat perplexos: ¡41 anys!... Al seu Instagram sembla de 25. O menys. Les imatges parlen per si soles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)