L'actor malagueny Pablo Puyol, l'any 2002, va interpretar un dels personatges més estimats de la televisió. Ell era Pedro a Un paso adelante, un dels aprenents a ballarí més emblemàtics de la sèrie d'Antena 3. Després, allò va esdevenir en un grup de música amb els seus companys de repartiment, com Beatriz Luengo i Miguel Ángel Muñoz, UPA Dance. 

A Puyol també l'hem vist com a concursant a Tu cara me suena, i a musicals com La bella y la bestia. I ara arriba al Teatre Tívoli de Barcelona amb A chorus line, sota les ordres d'Antonio Banderas.

Puyol de vegades ha estat protagonista, no perquè ell ho vulgui, de la premsa del cor. Tot i estar centrat en la seva faceta professional i no ser amic de donar exclusives ni dir res sobre la seva vida privada, la seva relació de parella amb la periodista ex d'El chiringuito, i ex concursant de GH VIP, Irene Junquera, va ocupar pàgines de revistes.

pablo puyol junquera

@irenejunquera

Puyol, en una entrevista pel diari El Mundo, ha confirmat que ja no són parella, i es mostra misteriós sobre si ara té una nova relació o no: "Siempre hay alguien por ahí. Nunca hablo de mi vida personal, si te pillan en la playa como pasó con Irene pues no pasa nada. No quiero esconderme, deseo estar tranquilo y pasar desapercibido el mayor tiempo posible". El mitjà li treu una eterna cançoneta que l'ha acompanyat des que actuava a Un paso adelante... A lo largo de tu carrera corrió el rumor de que eras gay. Cadascú fa el que li surt del monyo, faltaria més. També ell. Puyol no té necessitat de respondre, però parla sense embuts sobre l'homosexualitat que sovint li han atribuït.

pablo puyol banderas

@pablopuyol

Puyol desconeix com i on va sorgir aquest rumor, però no es mossega la llengua a l'hora de fer la seva anàlisi: "Supongo que como en esta profesión hay mucho gay, a mí casi nunca se me veía con mujeres porque soy muy discreto y he interpretado personajes homosexuales, pues blanco y en botella.... En realidad, me da igual, no me molesta, que cada uno piense lo que más le excite, como decía Bono de U2. Los que hablan no me conocen. Me importan los míos y su opinión".