La tele és un imant. Els que hi surten saben que provoquen una atracció fatal i es malfien de tenir parelles anònimes. Per això acostumen a embolicar-se entre famosos. La periodista Irene Junquera des que va marxar del programa de Josep Pedrerol ha canviat de programa i de parella: ha anat a Telecinco on l'últim que va protagonitzar fou un debat de vergonya aliena sobre el Mundial que va fracassar com mai: un únic programa i com la selecció: cap a casa. Allà s'escridassava amb el Conde Lequio o Kiko Matamoros. No massa diferent del que passa a El chiringuito però a les deu de la nit, la qual cosa la deixava més en evidència. Ara passa les penes amb el seu últim nòvio a Formentera.

junquera puyol platja gtres

GTRES

Ell és Pablo Puyol, famós des que protagonitzava la sèrie d'Antena 3 i la banda UPA. L'últim lloc on l'hem vist és concursant a Tu cara me suena. Fa mesos que En Blau oferia pistes sobre que eren parella i ara han estat enxampats in fraganti, és a dir, en unes fotos a la platja on ella llueix un bikini lila. A instagram les fotos són unes altres.

 

Gracias a la vida que me da tanto!! #feliz #pavivirasimejornomorirsenunca

A post shared by Pablo Puyol (@pablopuyol) on

 

A post shared by Irene Junquera (@irenejunquera) on

Junquera ja va protagonitzar un nu indiscret dins la dutxa que no deixava veure tant. Ara els paparazzi s'han posat les botes amb la parella a Formentera. Moixaines, jocs aquàtics i a la sorra. Una tarda de platja que deixa a la vista que la parella no necessita gaire per ser feliç.

irene jun quera pablo puyol gtres

GTRES

La jove s'allunya de les it girls del moment però les cares de felicitat i la connexió de la parella deixen clar que la tele ha unit dos famosos feliços i enamorats.

pablo irene junquera mar gtres

GTRES

Xxxxxt, fem el que et dic: dinem una ensaladilla russa amb cerveses al xiringuito i després pratiquem ioga.