Màxim Huerta és l’home del dia (amb permís d’Iñaki Urdangarin). El seu nomenament com a ministre de Cultura i Esport és el que més repercussió ha tingut amb molta diferència, posant-lo molts en entredit. Des que es fes oficial molts han començat a investigar el seu passat. I tanta cerca ha tingut recompensa: s’ha destapat que va defraudar Hisenda als exercicis 2006, 2007 i 2008, quan era el número 2 a El programa de Ana Rosa.

El frau va acabar amb l’escriptor valencià havent de pagar una liquidació total de 365.938 euros. El govern espanyol li ha demanat explicacions, però ell s’ha limitat a dir que ja va pagar i que no es planteja dimitir per això.

La polèmica segueix perseguint-lo, doncs. I en aquest context acaba d’esclatar una altra bomba: Lecturas ha assegurat en exclusiva que saben el nom d’una de les parelles del Ministre. La vida privada de Màxim és gairebé secreta, havent estat sempre molt discret pel que fa les seves relacions. No se sabia massa de la seva vida sentimental fins ara, quan la revista ha posat nom a un dels seus ex-xicots.

 

Besos 

A post shared by MAXIMHUERTA (@maximhuerta) on

Es tracta de Juan Avellaneda, el dissenyador i estilista català de Cámbiame. El mediàtic col·laborador de Telecinco hauria sortit amb Huerta durant un any i mig, una relació que hauria acabat de manera amistosa.

Ens hem de remuntar al 2007, quan el Ministre tenia 36 anys i Juan 24. El mitjà assegura que va suposar la primera relació seriosa que tenia el jove, per la qual cosa hauria estat molt important.

Sembla que segueixen sent prou amics, evidenciant-se amb un missatge d’estima que va publicar Juan en assabentar-se del nomenament de Màxim:

Es pronunciarà la parella al respecte? Ho confirmaran? Ha sortit Màxim amb més col·laboradors de televisió?