Les publicacions de Kim Kardashian a les xarxes socials no acostumen a deixar indiferent: provocatives o polèmiques, li encanta ser protagonista. Però el seu últim i controvertit vídeo ha fet que l’acusin de cocaïnòmana. 

En un dels molts selfies que publica diàriament, l’estrella nord-americana apareixia sense adonar-se que just darrere seu es veien dues ratlles sospitoses que han fet saltar totes les alarmes. Però els seus seguidors sí que van fixar-s'hi, omplint la xarxa de comentaris acusant-la d’esnifar cocaïna.  

Davant l’onada de comentaris, Kardashian va optar per donar explicacions per Twitter: “No acostumo a seguir el joc de rumors com aquest. Així que acabaré aviat i ràpid amb això. Allò que veieu al vídeo són restes de sucre de llaminadures que vaig comprar”.

Tot i això, l’explicació no va acabar de convèncer tots els seus seguidors, els quals no es van acabar de creure la seva justificació. Perquè qui amuntega així el sucre? I davant d’això, ha tornat a parlar: “És només una taula de marbre. Tinc fills. No és el meu estil de vida, mai he estat així”.

Kim Kardashian 2   instagram

Kim Kardashian / Instagram Stories

Un malentès ha encès, de nou, la xarxa.