Jose Corbacho té la sana virtut de dir i fer sempre el que li ha sortit del monyo. L'actor, còmic i director de L'Hospitalet és una de les veus amb més personalitat de Catalunya, no només per la seva bonhomia, que la té a cabassos, no només pel seu talent, encara més, sinó també per posar a lloc els qui diuen bajanades i als qui no tenen uns mínims de respecte i tolerància per diferents col·lectius. Corbacho fa riure sempre quan es posa a esvalotar al personal. Però quan es posa seriós, se li entén tot. Sempre s'ha mullat i sempre es mullarà. I si ha de dir quatre coses ben dites a algunes icones del futbol espanyol, ho fa sense embuts.

jose corbacho GTRES
Jose Corbacho GTRES

Corbacho ha estat un dels dos convidats del Tot són problemes de Patrick Urbano, Juliana Canet i Serapi Soler dels vespres dels divendres a TV3. Ell i la Samanta Villar han divertit l'audiència, amb sucoses confessions i amb el seu bon humor. Per exemple, vam saber que l'actor va passar pel calabós en una ocasió o que la presentadora està més que disposada a fer un magazine a TV3 "amb pantufles, de dona madura".

corbacho i samantha
Jose Corbacho i Samanta Villar / TV3

Donem suport a la petició de la Juliana, que uns minuts abans va mostrar als convidats unes lamentables declaracions sobre el futbol femení. El seu autor? Javier Clemente. L'exjugador i exentrenador basc, entre d'altres, de l'Athletic Club o la selecció espanyola, un dels entrenadors més polèmics i recordats de la Roja, va anar un dia com a convidat a l'Àngel Casas Show per vomitar el seu masclisme, típic d'aquells temps, però que per desgràcia encara ara hi ha algun imbècil que pensa el mateix. 

Javier Clemente GTRES
Javier Clemente GTRES

El rubio de Barakaldo va dir, sense tallar-se gens ni mica, que estava en contra del futbol femení perquè "en mi opinión, que no se me enfaden las señoras, creo que la mujer no está capacitada para desarrollar un deporte de la fortaleza física del fútbol". Canet indignada, prefereix callar perquè "no diré res al respecte perquè no vull acabar a la presó". A Corbacho li llepa un peu acabar a la presó o no i diu en veu alta una veritat com un temple: "Ja ho diré jo: el Javier Clemente sempre s'ha sabut que és una mica gilipolles. Es pot ser bon entrenador de futbol i ser un gilipolles, no passa res. Li falta, ens falta molt, per això està bé que hi hagi programes com 'Una de les nostres'. Que per cert, està bé que les dones tinguin veu però també que tinguin un bon sou, que aquesta és l'altra. Sous d'esportistes, poseu-vos les piles". Bravo:

"La mujer no está capacitada para desarrollar un deporte de la fortaleza física del fútbol", deia Clemente... I caldria afegir que alguns machirulos energúmens no estan capacitats per desenvolupar el cervell.