A Catalunya costa un munt que els famosos surtin de nit. S'hi ajunten dues característiques del país: l'absència de saraus, festes, inauguracions o esdeveniments i la tradicional mandra dels famosos de sortir de nit i encara més mostrant la parella. Ja se sap que la frase preferida que pot rebre un famós català és dir-li "És molt discret". En contrast amb l'exhibicionisme madrileny on cada nit hi ha set festes on els VIPS maten per ser-hi, a Barcelona hi ha tres festes: els Gaudí, els Ondas, la Gala de la Sida i res més. Aquest diumenge ha estat l'excepció. El Gran Teatre del Liceu s'ha omplert de famosos, i en parella per a alegria de la premsa rosa, per un fet alegre i trist alhora: el comiat de Tricicle dels escenaris. 

Tricicle EFE
Tricicle EFE

Un gran motiu perquè els famosos catalans surtin de casa un diumenge a la nit. La llista és l'autèntic Who is who d'ENBlau: Joan Manuel Serrat, els humoristes José Corbacho, Andreu Buenafuente i Sílvia Abril; el president del Barça, Joan Laporta, i l'entrenador i exfutbolista Xavi Hernández; el cuiner Jordi Cruz; l'expolític Miquel Roca, l'escriptor Eduardo Mendoza, les models Martina Klein, Judit Mascó, Julieta Gràcia o Vanesa Lorenzo (qui, al costat de la seva parella, l'exfutbolista Carles Puyol, té una gran amistat amb Carles Sans); referents de l'esport com l'extennista Àlex Corretja o la campiona olímpica de natació sincronitzada Ona Carbonell. Periodistes i comunicadors com Jordi Basté, Toni Clapés, Marta Romagosa, Josep Cuní, Tatxo Benet, Elsa Anka, Boris Izaguirre entre els assistents, com també els empresaris Kike Sarasola o Fede Sardà, director de Luz de Gas, històric local de la nit barcelonina. Fotos inèdites per inusuals. Els i les VIPS amb les seves parelles:

TONI CLAPÉS I MARTA ROMAGOSA

Toni Clapés i Marta Romagosa GTRES
Toni Clapés i Marta Romagosa GTRES

JOAN MANUEL SERRAT I CANDELA TIFFÓN

Joan Manuel Serrat y su mujer, Candela Tiffón EFE
Joan Manuel Serrat i la seva dona, Candela Tiffón EFE

ANDREU BUENAFUENTE I SÍLVIA ABRIL

Amndreu Buenafuente y silvia Abril EFE
Andreu Buenafuente i Sílvia Abril EFE

JOSE CORBACHO I MÓNICA MERCADAL

Jose Corbacho y Mònica Mercadal EFE
Jose Corbacho I Mònica Mercadal EFE

ELSA ANKA I VÍCTOR PRAT-HEIMER

Elsa Anka y Víctor Prat Heimerl EFE
Elsa Anka I Víctor Prat Heimerl EFE

JORDI CRUZ I REBECCA LIMA

Jordi Cruz y Rebeca Lima EFE
Jordi Cruz i Rebeca Lima EFE

ÀLEX CORRETJA I MARTINA KLEIN

ALEX CORRETJA I MARTINA KLEIN GTRES
Àlex Corretja i Martina Klein, GTRES

ONA CARBONELL I PABLO IBÁÑEZ

Ona Carbonell i Pablo Ibáñez GTRES
Ona Carbonell i Pablo Ibáñez GTRES

Un ambient inigualable per acomiadar al trio còmic en la seva funció definitiva, que quedarà recollit a més en un documental que està preparant la productora El Terrat. Tricicle: "Si et cases, fes-ho a la Catedral. I si et separes, com és el nostre cas, fem-ho al Liceu. Ningú ens obliga a separar-nos de la mateixa manera que ningú ens obligarà a no tornar, però creiem que estem en un moment vital en el qual a cadascun de nosaltres potser ens toca fer altres coses. El fet que ens acomiadem no vol dir que un dia no puguem fer alguna cosa puntualment. És millor retirar-te quan omples teatres que quan veus que el teu públic comença a baixar". Un trio per ensenyar els millors duets de Catalunya. Molts VIPS i en parella. Insòlit.