Íñigo Errejón ha deixat la política per un dia, aprofitant la seva tirada mediàtica per protagonitzar un reportatge a la revista Esquire. El candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid, de només 34 anys, ha aconseguit fer-se un lloc molt destacat dins de Podemos. Estimat per molts, ara tothom en parla d’ell en haver mostrat una faceta nova: la de model

Seguint els passos de Pedro Sánchez amb ulleres de sol, a l’article apareix vestint peces de roba d’allò més elegants, lluint la moda que arriba amb força. Cal destacar les marques que llueix, criticant molts que hagi cedit a vestir de roba tan summament pija i cara. Còmode amb la càmera i amb una actitud bastant fatxenda, Errejón ha deixat a casa les ulleres i ha aparegut d’allò més sexi.

 errejón 2 esquire

A la conversa confessa que és un aficionat del futbol i la lectura, però parla sobretot de política. A les pàgines del mitjà podrem llegir com parla sobre el govern de Pedro Sánchez, de la situació política a Catalunya o del feminisme. La cita que més s’ha destacat té a veure amb la polèmica de la casa d’Iglesias i Montero: “Tenir un xalet de 600.000 € no ha de ser incompatible amb lluitar per estendre el benestar. Jo visc en una casa de llogar en el centre”. Però com dèiem són les seves imatges amb una mirada seductora el que més han cridat l’atenció a la xarxa.

Twitter, de fet, s’ha omplert de comentaris i memes. L’originalitat dels usuaris s’ha evidenciat de nou, publicant alguns muntatges molt treballats rient-se’n del seu aspecte juvenil.

Un reportatge que està triomfant abans de la seva publicació. Es convertirà en èxit de vendes? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat