La catalana Anna Castillo és una de les promeses, o més aviat, ja realitats, del cinema nacional. L'any passat va guanyar el Goya a la millor actriu revelació pel seu paper a El Olivo. I ara Castillo ha decidit lluir millor que una arbequina a un bon xató. 

 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

És una de les actrius de moda, amigui del clan dels Javis, amb qui va rodar la pel·lícula que va trencar motlles l'any passat, La Llamada, per la que va tornar a optar a un segon Goya, i amb qui roda actualment la segona temporada de la web sèrie Paquita Salas.

 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

L'any passat també va participar a la pel·lícula Oro, d'Agustín Díaz Yanes, i a la sèrie de TVE Estoy vivo, on feia de comissària al costat de Javier Gutiérrez o Alejo Sauras. Els bons resultats d'audiència han fet que es prepari una segona temporada d'aquesta història amb elements sobrenaturals.

 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

Doncs ara, Castillo es mostra més natural que mai. Està passant uns dies de relax a l'Hotel Buenavista de Lanzarote, i fent honor al nom de l'establiment, ha decidit gaudir de les vistes i que els seus fans facin el mateix. Abans d'ahir ja va publicar un esbós de la foto que ha ensenyat avui... Una instantània on sortia donant-se una dutxa amb la platja davant seu.

 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

Però ara que marxa de l'hotel, ha ampliat el gran angular, li ha donat al blanc i negre i bona nit i tapa't. En poc més de tres hores, 25.000 comentaris a la xarxa

 

Hasta la vista Buenavista 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

Portem uns dies on Instagram està veient com moltes actrius li fan un pols publicant imatges completament despullades. La penúltima? Bibiana Fernández, que rescatava una foto seva de fa 24 anys. Just l'edat que té ara Anna Castillo. I també amb la sorra d'una platja de fons... Que arribi ja l'estiu...