Gerard Quintana està passant per un gran moment personal i professional. En aquesta vessant, està impacient i il·lusionat perquè arribi un dia. Quin? El 10 d'abril. Perquè aquell dia veu la llum la seva tercera novel·la, La puresa de l'engany, d'on esmenta una de les frases que ha escrit: "Guardar un secret també és mentir a tots aquells que no poden escoltar-lo".

El líder de Sopa de Cabra parla de secrets i de callar-se coses. No ha estat el cas del que li ha passat en la seva pròpia pell, que ho ha volgut compartir. Una experiència desagradable, un mal tràngol que ha passat a El Masnou. Ha estat un fet que ha compartit a xarxes en saber el que li havia passat a la Núria Picas. L'estimada i reconeguda campiona, la ultracorredora de muntanya, explica que "a la T1 de BCN m'han robat la motxilla (passaport, mòbil). He començat una persecució, el paio no sabia amb qui s'enfrontava! FINAL FELIÇ motxilla en mà i el perla reduït! Indignant quan els de seguretat l'han deixat campar lliurement en un tres i no res". 

Una cosa semblant li ha passat al cantant, que aprofita l'avinentesa per explicar la seva pròpia experiència, similar per l'objectiu final, un robatori, i pel que va passar després. 

Explica el Gerard que "La setmana passada ens van entrar a robar a casa a El Masnou". Però si no fos suficient amb això, encara el va indignar més el que va passar després: "Al cap de pocs minuts estaven comprant al super del costat, a l'estanc, i dinant en un restaurant a cinc minuts de casa amb les targes robades. Vam aconseguir recuperar la bicicleta. La policia va dir que res a fer. Vam esperar una estona a donar-les de baixa per poder seguir-los. El meu company els va trobar a la parada de bus i allà va recuperar la bici ganivet en mà".

La poca vergonya no té límits. Impotència total la del Gerard, l'entenem perfectament.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!