Entre Gonzalo Bernardos i Francisco Marhuenda faran que més d'un implosioni aquest dijous. La vaga feminista ha fet sortir al carrer moltíssimes persones reivindicant els drets de les dones. Però també ha fet sortir a les xarxes socials moltíssims usuaris indignats pel que deixen anar per la boca o pel que escriuen tant l'un com l'altre. Si a l'economista porten tot el dia trinxant-lo per les seves declaracions a RAC1, al director del diari La Razón li estan caient uns pans com unes òsties pel que ha publicat avui 8-M al seu perfil. Aquest és el tuit on Marhuenda ridiculitza i minimitza la vaga, considerant-la una qüestió 'pija'.

Per intentar justificar-ho just després:

I les dones -i els homes- s'han "realitzat" en forma d'atacs furibunds per la comparativa. Ja se les ha tingut en un estira i arronsa tuitaire amb la periodista d'El País, Noelia Ramírez, però les crítiques de la periodista han continuat sense fre per part de molts altres:

Neandertal, lameculos, metemierda... Són els adjectius més "suaus" que ha rebut Marhuenda després de la seva associació de conceptes. Més li valdria al director de La Razón revisar la portada que tant li ha agradat del seu diari, i que tant s'ha encarregat en destacar...

Marhuenda diu que "ellas son el futuro"... El que encara no sap és que "ellas son el presente".