El Reial Madrid, així, dit en català, cosa que pel que es veu, cou a segons quin tertulià d'El Chiringuito, eliminat a les semifinals de la Champions. Good bye. Adiós. Al carrer!. El conjunt blanc va perdre al camp del Chelsea i els somnis humits dels merengues de guanyar la decimocuarta, hauran d'esperar.

hazard riu

Hazard, segons després de quedar eliminat el Reial Madrid / Mega

El madridisme plora. I s'indigna per la rialla del seu jugador Eden Hazard, segons després de dir adeu a la final. Una rialla que simbolitza el sentiment generalitzat de la culerada, que aquest dijous respira alleujada en saber que el seu màxim rival no tindrà opcions de tornar a guanyar aquest any una altra Champions. Entre aquests, una actriu catalana que gairebé podríem dir que a banda de la seva professió, la seva gran passió és el Barça: Diana Gómez.

diana gomez camp nou

Diana Gómez al Camp Nou / @didigmz

diana gomez casa papel

Diana Gómez a 'La casa de papel' / @didigmz

diana gomez arracada

Diana Gómez / @didigmz

L'actriu de La casa de papel o d'El crac de TV3 és una crac davant de càmeres i amb un mòbil a la mà. Especialment, quan hi ha alguna notícia que fa feliços als seguidors blaugranes. Al seu Twitter no para de fer comentaris futbolístics, especialment en clau blaugrana. Fa un any, quan l'Espanyol va consumar el descens a la Segona Divisió al Camp Nou, després de perdre contra el Barça, Gómez escrivia un explícit anhel que va trepitjar ulls de poll:

tuit diana gomez espanyol

Per això, just quan s'ha sabut que el Reial Madrid feia les maletes a la Champions, quan la xarxa s'inundava de mofa i befa per part dels culers, ella no ha trigat ni un segon en dir-hi la seva. Possiblement, el comentari més explícit i que resumeix més a la perfecció què sentíem molts després que l'àrbitre xiulés la fi del partit. De fet, no li ha calgut ni una sola paraula ni tampoc cap gest. Amb dues lletres n'ha tingut prou. I repetides. Un inapel·lable "Hehe" que fa somriure d'orella a orella a tots els culers:

tuit diana gomez

No es pot dir més amb menys.