Queden molt pocs minuts perquè comenci un nou festival d'Eurovisió. Holanda es prepara per acollir el festival freaki per excel·lència, i per veure qui pren el relleu de Duncan Laurence, i de moment, els vaticinis no són molt optimistes de cara al representant espanyol. Blas Cantó defensa la seva participació amb el tema Voy a quedarme. Probablement, vist com van les apostes, podria haver afegit una paraula: Voy a quedarme... último.

Les cases d'apostes que prediuen què pot passar, no han tingut pietat pel que fa a Cantó, que a més, per acabar-ho d'adobar, actuarà en una posició no apta per a supersticiosos: la tretzena. I què diuen les apostes de quin paper farà el cantant espanyol? Un paper penós: últim. El murcià no ha seduït els entesos en la prèvia al festival. De fet, porta uns dies on alguns periodistes i seguidors d'Eurovisió no estan tenint cap mena de pietat amb ell. Vaja, que si no volen perdre diners, no posin ni un euro a les cases d'apostes perquè guanyi Cantó, que probablement els perdran.

blas cant2

Blas Cantó / @blascanto_es

Saben quin percentatge de guanyar li donen els usuaris d'algunes d'aquestes cases d'apostes? Un pírric 0,2% de probabilitats. Si això es confirma, superaria, negativament, el paper de Miki fa dos anys, quan va acabar en la 22ena posició. Caldria anar quatre anys enrera per trobar un altre fracàs similar, l'any 2017, quan Manel Navarro i el seu gall al tema Do it for your lover van aconseguir la vergonyosa xifra de 0 points.

Queda poc per saber si els vaticinis es compliran, si Itàlia guanya, com assenyalen molts, o si ho faran els altres dos països que parteixen com a favorits, França i Malta.