Aquesta nit a Rotterdam se celebra novament el Festival d'Eurovisió després que l'any passat s'hagués de suspendre, per motius evidents, quan va esclatar la pandèmia a tota Europa. I se celebra a Rotterdam perquè, com mana la tradició, cada nova edició se celebra al país del guanyador de l'edició anterior. I aquest no va ser un altre que l'holandès Duncan Laurence.

Però Laurence no va ser l'únic que es va proclamar vencedor en l'edició que es va celebrar a Tel Aviv, i on representant Espanya hi havia un català, Miki, acabat de sortir d'Operación triunfo, que només va rebre set miserables punts de Bielorússia i Rússia. Però el de Terrassa no va ser l'únic català que hi era present. També hi havia una jove de Salou que, precisament, també va provar les mels de la victòria al costat del cantant guanyador. Una artista que també pot estar orgullosa en certa manera, i que pot dir ben alt que una part del micròfon de vidre que es va endur Duncan Laurence, també és seu.

duncan carlota 2

duncan carlota

Duncan Laurence i Carlota López / @carlotalopezvdlogt

Es tractava de Carlota López, guitarrista del cantant holandès, que tot i no pujar a l'escenari a defensar la seva cançó, va participar en la promoció de la cançó perquè fa quatre anys i mig que és la guitarrista del grup. López va estudiar a l’Escola Municipal de Música de Salou, al Conservatori de Vila-seca i posteriorment a la Rock Academy, a la localitat neerlandesa de Tilburg, una universitat dedicada a la música pop i urbana. La guitarrista viu als Països Baixos des dels 18 anys, és d’ascendència neerlandesa, i duu un tatoo que posa "Dret a somiar", i vaja sí els somnis es compleixen... Han passat dos anys des que va ser una de les persones més felices del món, tot i que els focus de tot el continent es van fixar només en Duncan. I López continua molt lligada al cantant que avui no podrà ser a l'escenari passant el testimoni, perquè ha hagut de quedar-se confinat amb coronavirus. Tan lligada que mirin què posava fa pocs dies a les xarxes: "Salut, amor meu, Duncan Laurence":

duncan i carlota

A banda de donar suport al seu amic, la jove ha continuat fent el que més li agrada, tocar la guitarra com els àngels. Mirin aquesta delícia:

 Una meravella. Es mereix tots els èxits que li arribin. Qui sap si algun dia no la veurem a ella emocionant a l'audiència i al públic, tota sola des de l'escenari