La desgràcia torna a sobrevolar els caps de la família Mohedano. L'1 de juny del 2006 moria als 59 anys Rocío Jurado, coneguda popularment com la más grande. Icona de la música espanyola, la cantant era plorada per mig país després de lluitar durant dos anys contra un càncer de pàncrees. 20.000 persones van acomiadar-se d'ella a Chipiona, entre elles, i al capdavant de la comitiva fúnebre, el seu germà petit, Amador.

rocio jurado i amador gtres

GTRES

Ara ha estat ell el que ha rebut la pitjor de les notícies: té un càncer maligne a la cavitat nasal. Als seus 65 anys, el passat 4 de juny un informe confirmava el diagnòstic després del tumor que li havien detectat. Els propers dies serà intervingut, i els metges han volgut donar-li esperances ja que li han detectat a temps. Això sí, li han deixat clar que ha de deixar de fumar de manera immediata. Tot i el suport de metges, familiars i amics, Mohedano es troba "abatido, destrozado e incapaz de asumir que la vida le haya dado un mazazo de este tipo justo cuando empezaba a ver la luz al final del tunel".

amador mohedano 2

GTRES

I és que el germà de la Jurado estava passant per uns complicats moments econòmics, reconeixent que el seu deute amb Hisenda pujava als 250.000 euros, havent d'embargar part de la seva finca de Los Naranjos, on viu ara. Això el va dur a una profunda depressió de la que mica en mica estava sortint, però segons el seu entorn més proper, "sus ilusiones se han desvanecido como un castillo de naipes"