El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio està en boca de tothom des que s’anunciés que pateix un càncer. El jove, de només 26 anys, va desplaçar-se amb els pares a Nova York per tractar-se a una clínica oncològica d’allà. Per sort li haurien detectat a temps i estaria responent bé al tractament.

La premsa ha estat curosa en no fer fotografies del noi durant la seva estada a Nova York per tractar-se el càncer del qual no n'ha transcendit res. I, de fet, ha estat ell mateix el primer en pronunciar-se. La manera en la qual ho ha fet no deixa de ser sorprenent, per això. I és que ha reaparegut públicament a la xarxa per promocionar un restaurant japonès.

Resulta que el petit Lequio obre la setmana vinent un local a Alcobendas, sent un dels promotors. I com a tal ha convidat els seguidors per apuntar-se a la llista, sense dir ni una paraula de la malaltia.

missatges lequio

És probable que la setmana vinent veiem una imatge molt esperada, la del jove acompanyat d'Ana Obregón i Alessandro Lequio: "Vindran els tres i la xicota també. M'han dit que han anat i tornat de Nova York, que no s'hi han quedat a viure. Ell diu que està meravellós i que segueix la bretxa", asseguren.

Doncs bé, ara és el pare qui ha parlat sobre ell. Alessandro Lequio ha optat per mantenir silenci en aquests mesos tan durs, fent pressió perquè no es parlés massa del tema i demanant respecte. En aquest sentit ha seguit actuant, mantenint una trucada amb Informalia confirmant l’assistència d’Álex en la inauguració del restaurant: “Sí, és cert. Si no passa res, el meu fill estarà aquí el dia 5 per complir amb els compromisos de feina”.

alex lequio gtres

GTRES

També ha parlat sobre la salut, però amb molta cura: “Aquest tema és molt seriós, per això no en vull parlar molt. Som éssers humans i com a éssers humans no som especials. Passen aquestes coses, coses que són molt serioses, però com a tothom”.

Arribarà, doncs, la fotografia de la família al complet? Apareixerà amb el cabell rapat al zero com va avançar Jesús Mariñas?