Aitana canta allò de vas a quedarte, porque te juro que esta vez voy a cuidarte. No sabem si ha estat concretament per falta de cures, però el que està clar és que Sebastián Yatra no s'ha quedat. Tampoc no ho va fer Miguel Bernardeau, el seu predecessor. El cas és que aquesta vegada semblava que el seu amor anava vent en popa a tota vela des que el mes d'agost passat sortissin a la llum les primeres imatges dels pardalets fent-se petons de rosca. Parlem de la popa perquè les fotos se les van fer en un iot a Eivissa, que tampoc no és poca cosa.

Aitana i Sebastián Yatra de vacances / Revista Hola!
Petons Yatra i Aitana. / ¡Hola!

Desgraciadament, ni un any li ha durat el romanticisme a la que podria haver estat la parella ideal. La química que van demostrar tenir en el passat quan coincidien com a coaches de La Voz Kids ha passat a millor vida, i es pot dir que no ens fonamentem en meres enraonies per afirmar-ho. Els rumors sobre una possible crisi cobraven bastant sentit partint de l'absència de la catalana a la gala dels Grammy Latinos en la qual actuava el seu xicot, així com que tampoc no va acudir al casament del germà de Yatra. Això i que, recentment, s'havia deixat veure de nou amb el seu ex, el protagonista d'Élite, a Zarautz. Però, cap confirmació oficial que res no passés i fins i tot el passat 17 de novembre van ser vistos gaudint d'un dinar a Sevilla.

Cap fins fa tan sols uns dies, ja que sembla que l'intèrpret de Tacones rojos està cansat de jugar a la badada amb la premsa i prefereix carregar-se la veritat. "Nos queremos un montón. Somos y seremos grandes amigos de la vida. En este momento los dos estamos solteros, andamos cada quien viviendo su propio camino, pero la quiero muchísimo y vivimos una historia muy bonita este año", confessava al canal mexicà Telediario enmig d'un sincericidi en plena via pública.

Ella, fins fa molt poquet, no havia dit res. Unes llàgrimes durant el seu concert a Bogotà, un "emocionalmente, no estoy bien" i a seguir. Sigui com sigui, escapar-se dels periodistes no és tan senzill, i interceptada pel programa Amor y fuego no hi havia més remei que confirmar que "nos llevamos superbién y nos seguiremos llevando bien".

Quina casualitat que s'ha oblidat de dir res sobre el que podria ser el substitut que li ha trobat al de Medellín ara que Laura Fa i Lorena Vázquez, les mamarazzis, han destapat que ell hauria estat qui va tenir la iniciativa de trencar i que ella no està del tot contenta amb la manera en què ho ha fet públic. Ha estat el pòdcast En todas las salsas de Mtmad on s'ha donat el nom del presumpte successor, i compte perquè no és la primera vegada que se'l relaciona amb la de Sant Climent de Llobregat. Es tracta de l'artista mallorquí Rels B i fins ara només es coneixia el seu vincle laboral després de llançar junts l'exitosa cançó miamor.

Un tema que mai no han interpretat en directe. Si és cert que, com confirmaria l'entorn de la triunfita, tenen "una amistad especial", dubtem que quedi molt per gaudir de la live session.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!