Es van conèixer el 2017, quan els seus camins professionals es van creuar per primera vegada en l'Operación Triunfo d'aquell any. Sebastián Yatra assistia com a artista convidat a una de les gales del programa de cançons i durant la seva actuació s'apropava per cantar-li una frase directament a Aitana, llavors una de les favorites de l'audiència per aconseguir la primera posició. Lamentablement, ni d'allà no va sorgir una relació d'amor entre ells ni la de Sant Climent de Llobregat va aconseguir el premi. El que sí que va fer la catalana va ser llançar-se un noviet: Luis Cepeda. No li va durar massa.

aitana sebastian yatra rtve
Sebastián Yatra i Aitana van coincidir per primera vegada en el plató d'OT 2017. / RTVE

El seu successor directe en la llista d'amors de la jove, fins on sabem, va ser l'actor Miguel Bernardeau. Després de gravar una sèrie junts i donar-li un bombo estratosfèric al seu idil·li, trencaven el seu compromís a finals del 2022. Des d'aleshores, Aitana se la va començar a relacionar en l'àmbit romàntic amb Sebastián Yatra. Companys a La Voz Kids, van publicar també el tema Corazón sin vida el 2020, i ara mantenen un romanç que sembla anar vent en popa. Malgrat que mai no ho han fet públic, està clar que estan molt, però que molt enamorats. Aquest 2023 estan passant les seves primeres vacances junts: primera parada a Colòmbia, de visita a la terra del seu noi, amb segona destinació a l'illa d'Eivissa. L'artista no para de publicar fotos en el seu Instagram mostrant que està feliç (i moreníssima).

359034118 18245154094203716 4906895524119790610 n
Aitana, vacances a Eivissa. / Instagram
aitana instagram
L'artista es mostra encantada i al natural. / Instagram
aitana instagram
Aitana gaudeix de la nit eivissenca molt ben acompanyada. / Instagram

Per tots era ben sabut que estan passant aquests dies l'un amb l'altre, ja que tampoc no els va gaire això de jugar a fet i amagar. Ella busca viure la seva vida amb normalitat i és per això que no es talla gens ni mica en fer els plans que li venen de gust amb el seu estimat. L'últim: jornada de sol i mar en un vaixell. Han gaudit de la Mediterrània entre moltes rialles i capbussons diversos, a més de la companyia de la família d'ella —amb la que Yatra sembla portar-se divinament— i el seu gos, Sopa.

aitana yatra vaixell gtres
Aitana i Yatra gaudeixen del seu dia amb vaixell. / GTRES

De la rastellera d'imatges publicades de la parella passant aquest dia de somni al vaixell, la revista Diez Minutos s'ha fet en exclusiva amb la més sucosa de les instantànies. Aitana i Sebastián Yatra, per fi agafats fent-se un apassionat petó de rosca. Ajaguts en una hamaca ens han regalat una de les morrejades de l'estiu.

Passió màxima, que diria Ylenia de Benidorm. A Aitana se la veu tan encaramel·lada que segur que li estava cantant a l'oïda allò de Vas a quedarte.