Situem-nos: Centre comercial Splau, Cornellà de Llobregat. Just a tocar de l'estadi del RCD Espanyol. Zona de jocs recreatius i infantils. Els clients i visitants gaudeixen de l'oferta lúdica de l'establiment, aliens al que mostren les pantalles informatives i de publicitat: Un contingut gens apropiat per a un espai públic, com un karaoke de l'himne falangista del Cara al Sol o seqüències de sexe explícit de cinema X. És l'última moda entre els brètols que visiten l'indret, i que aconsegueixen accedir a la xarxa que controla la projecció d'imatges i violentar-la amb el seu catàleg de ximpleries. La denúncia pel lamentable espectacle s'ha escampat via Twitter.

Evidentment, el centre comercial no és responsable d'aquest sabotatge infecte i amb molt poca gràcia, però també és veritat que els episodis s'han anat repetint en diferents jornades i no sembla que hagin pres cap mesura per tal d'evitar nous 'trolejos'. Els internautes que s'han vist fastigosament sorpresos amb les imatges han demanat explicacions a la direcció de l'establiment, a banda d'expressar el seu rebuig i d'elucubrar absurdes i ocurrents teories. 

Splau pantalles cinema X @kikoxavier4

Splau pantalles cinema X @kikoxavier4

Veurem si la denúncia pública fa enrere nous intents de fer-se 'els més graciosos de la classe', o si l'esmentat centre emet algun tipus d'explicació al respecte.